Jackson-Legacy-Jackson-Tribute-Legend 

Parfemi u čast Majkla Džeksona krajem januara
 
Otac preminulog pevača Majkala Džeksona, Džo, najavio je danas da će se krajem januara u prodaji pojaviti parfemi posvećeni njegovom sinu, ali da se neće koristiti ime Majkl, prenosi Rojters.
Džo Džekson, koji je isključen iz pevačevog testamenta, prvi put je promovisao parfeme „Jackson“s Tribute“ i „Jackson“s Legend“ lane u maju na filmskom festivalu u Kanu.
Međutim, lansiranje parfema je zaustavljeno kada je kompanija koja poseduje komercijalna prava na prodaju proizvoda pod imenom Majkl Džekson tužila pevačevog oca.
Džo Džekson i njegov partner francuski ekspert za parfeme Žilijan Ruas sada su najavili da će prodaja parfema početi 21. januara u Las Vegasu. Parfemi pod nazivom „The JRP/Jackson Perfume Collection“ prodavaće se u tržnim centrima.
-Ne koristima Majklovo ime niti njegov lik – rekao je Ruas Rojtersu.
On je još naveo da porodica ne želi previše da se eksponira i da zbog toga želi da se parfem prodaje u tržnim centrima a ne u velikim parfimerijama.
Džekson i njegov partner su naveli da će mirisi, koji će se prodavati za 59 dolara, „odati počast najvećoj superzvezdi koja je krasila svet“.
Džekson (50) je preminuo 25. juna 2009. godine u Los Anđelesu od prevelike doze sedativa i anestetika. Njegov lični doktor Konard Marej osuđen je na četiri godine zatvora zbog ubistva.
Povezana vest:  U okviru kampanje „Ne dozvoli da pukne“ Hemofarm fondacija donirala bolnicama 300 aparata za merenje krvnog pritiska