Poseta skoli u okviru Bambi projekta Povratak u skolu

Bambi paketići za đake prvake

Kompanija Bambi, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i ove godine podelila je paketiće u okviru društveno odgovornog projekta „Povratak u školu“ i time obradovala đake prvake u osnovnoj školi „22. oktobar“ u Surčinu. Sa željom da podstakne napredak i razvoj najmlađih članova zajednice, kompanija Bambi će slatkim paketićima ove godine obradovati oko 4.000 đaka iz 115 osnovnih škola širom Srbije.

„Akcija „Povratak u školu“, koju kompanija Bambi sada već tradicionalno sprovodi, ima za cilj da đacima prvacima ulepša prve školske dane. Ovo je jedan od naših najdražih projekata i jako nam je drago da pomognemo mališanima i omogućimo im što bolje uslove za početak jedne od najbitnijih etapa u njihovim životima. Takođe želim da zahvalim Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za podršku koja nam veoma znači u sprovođenju ove akcije širom zemlje. Zajednički ćemo nastaviti da pomažemo deci, jer smatramo da je ulaganje u najmlađe jedna od najvećih i najbitnijih investicija za današnje društvo.“ izjavio je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Povezana vest:  Glumci u Ušću igrali rukomet sa decom

„Sa velikim zadovoljstvom sarađujemo sa kompanijom „Bambi“ na ovom lepom i humanom projektu i veoma nam je drago kada vidimo da postoje kompanije koje žele da pomognu zajednici u kojoj posluju. Realizacijom ovakvih projekata, podstičemo naše najmlađe članove i ulažemo u njihov razvoj i napredak, što je od neizmernog značaja kako za njihovu budućnost, tako i za budućnost naše zemlje. Nadamo se da će se i druge kompanije voditi ovim primerom i pomoći nam da zajedno doprinesemo razvoju obrazovanja, školstva i vaspitanja u Srbiji“ rekla je dr Slavica Jašić iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Povezana vest:  Modna revija inspirisana horor filmom „V/H/S2" na 23. „Fashion selectionu"

Akcija kompanije Bambi, „Povratak u školu“, predstavlja jedinstvenu i složenu društveno odgovornu akciju čiji je cilj podsticaj najmlađim članovima zajednice za napretkom i kulturnim razvojem. Ove godine, za đake prvake iz 115 osnovnih škola širom zemlje, kompanija Bambi je obezbedila sveske i Plazma školske pakete.