Delta City Ice park 1

PROMOTIVNE AKCIJE U DELTA CITY ICE PARKU
 
“Klizanje za zaljubljene” i “Porodično klizanje” nove su akcije u okviru Delta City Ice parka. Svakog utorka, od 20.30 časova, svako ko povede svog partnera, dobija mogućnost zajedničkog klizanja po ceni jedne karte. Takođe, svake srede od 20.30 časova, za četvoročlanu porodicu je omogućeno klizanje po ceni dve karte, čime se pruža mogućnost da mame i tate klizaju zajedno sa svojom decom.
Delta City Ice park, svojim najvernijim klizačima, koji kupe set od 20 karata, daje popust od 20 odsto na cenu klizanja i iznajmljivanja klizaljki.
Podsetimo, Delta City Ice park je mesto u kojem će uživati posetioci ovog šoping mola. Ispred glavnog ulaza, postavljeno je klizalište površine 300 metara kvadratnih koje će raditi cele zimske sezone – sve do februara 2012. godine. Radno vreme Delta City Ice parka biće od 10 do 22 časa, svakog dana kao i vikendom. Za sve one koji nemaju klizaljke, obezbedjeno je iznajmljivanje. Sat i po vremena klizanja košta 150 dinara, dok se klizaljke mogu iznajmiti po istoj ceni.

 

Povezana vest:  Seka Sablić se priključila akciji „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“