Nike_Running_Vapor_Jacket_techsheet_original-2Nike_Running_Vapor_Jacket_techsheet_original-4

Prolećno trčanje u Nike Vapor jaknama

Odmah po završetku praznika Nike je svoje potrošače obradovao novim modelima jakni koji će svakako biti od koristi narednog proleća svima koji se bave trčanjem. Početkom marta u prodaji biće dostupna ograničena serija ovih jakni – muški model jakne Nike Hurricane Vapor i ženski model Nike Cyclone Vapor.

Nike Hurricane Vapor Jakna

Povezana vest:  Uspeh srpskog tima na jednom od najvećih sajmova kreativnosti u svetu

The Nike Hurricane Vapor Jacket nudi širok spektar opcija za prolećne trke, kada trkaču treba dobra zaštita od vetra i kiše, bez dodatne teške postave. Lagana tkanina, sa snažnom zaštitom od cepanja, nudi sjajnu pokrivenost od prolećnih kiša a u isto vreme maksimalno propušta vazduh što znatno smanjuje znojenje. Ojačivači na tkanini i refleksivni elementi zaokružuju listu funkcija koje trebaju da zaštite trkača a da mu u isto vreme pruže maksimalnu udobnost i komfor tokom trke.

Povezana vest:  Jutarnji list: Princezu Dajanu ubio Hrvat?

Nike Cyclone Vapor Jakna

The Nike Cyclone Vapor Jacket je odličan prilećni izbor za žene koje se bave trčanjem. Providni materijal je sa punjen sa unutrašnje strane (vlakno ide uz površinu) da bi se maksimizovala mogućnost disanja kože tako što se onemogućava jakni da se lepi na kožu. Pridavajući pažnju inovativnim detaljima na jakni, džep na donjem delu leđa je napravljen tako da u njega može da služi kao džep za stvari dok se trči, a kada trkač želi da  odloži jaknu, može celu da savuje untar tog džepa. Jedinstven izgled I spektar boja će ulepšati prolećno trčanje svakoj ženi.

Povezana vest:  Svetski dan igre na Sava Promenadi