mame_za_mame

Poznate mame u akciji Mame za mame

Immo Outlet Centar organizovao je po drugi put humanitarnu akciju „Mame za mame”, koja se bori za bolji život samohranih majki. U toku akcije prikupljala su se sredstva za samohrane mame i njihovu decu, a celokupnu donaciju, Klubu samohranih majki uručiće poznate mame za Srpsku Novu godinu, u petak u 13 časova, Mesna zajednica Galenika, Momcila Radivojevica 34.

Voditeljka Maja Nikolić, brižna majka troje dece, je prva mama koja je svim srcem podržala akciju Immo Outlet Centra i motivisala i druge poznate mama da joj se pridruže u ovoj humanitarnoj akciji.

Povezana vest:  London zadržao prvo mesto na MasterCard „Global Destination Cities Index" listi za 2015. godinu

„Kao majka znam da je za podizanje deteta najvažnija podrška. Neke od nas su u ovom najodgovornijem poslu same. Zato je važno da mislimo jedna na drugu, da razumemo, da budemo spremne da pomognemo. Budimo majke, ne samo svojoj deci!”

Immo Outlet Centar želi da se zahvali svim mamama koji su u proteklih mesec dana podržale akciju “Mame za mame” i da Vas pozove da prisustvujete uručenju prikupljenih sredstava samohranim majkama, kojima je ova vrsta pomoći neophodna.

Povezana vest:  Praćenje emocija – ključ internet trgovine

„Želeo bih da se zahvalim svima koji su i ovog puta podržali humanitarnu akciju Immo Outlet Centra. Prva donaciju u sklopu akcije „Mame za mame“  simbolično je održana u septembru, pred početak nove školske godine, i izraz na licama mališana i njihovih majki kada su dobili paketiće, bio je neprocenjiv. Rešili smo da im i dalje pomažemo, najviše što možemo i da ih i za Pravoslavnu novu godinu obradujemo paketićima koje smo skupili i napravili za njih. Prikupili smo zaista mnogo vrednih stvari od garderobe, igračaka, školskog pribora, hrane …  koje će nadam se pomoći i bar malo olakšati život ovim hrabrim mališanima i njihovim majkama.“  – izjavio je Branimir Đurović marketing menadžer Immo Outlet Centra.

Povezana vest:  Otvoren dečji festival „Najbolje za moje dete” u Košutnjaku