Poznate mame u akciji, Anita Lazic, Snezana Dakic i Nina Lecic

Mame za mame
 
Immo Outlet Centar organizovao je po drugi put humanitarnu akciju „Mame za mame”, koja se bori za bolji život samohranih majki. U toku akcije prikupljala su se sredstva za samohrane mame i njihovu decu, a celokupnu donaciju, Klubu samohranih majki uručile su poznate mame Snežana Dakic, Nina Lečić i Anita Lazić dečici za Srpsku Novu godinu.
Poznate mame, su pored brige o svojoj deci odlučile da malo svog vremena posvete i mališanima kojima je svaka vrsta pomoći potrebna i da im uz novogodišnje paketiće, donaciju i lepu reč izmame osmehe na lica. Humanitarna  akcija Immo Outlet Centra motivisala ih je da se priključe humanitarnoj kampanji i postane jedne od super mama koje će i ubuduće biti ambasadori akcije „Mame za mame“ .
-Uvek sam rado učestvovala u humanitarnim akcijama, ali moram priznati od kako sam i sama postala mama, mnogo mi je važno da pomognem svima, koliko je to u mojoj moći, pogotovo kada treba da se pomogne drugim mamama i njihovoj deci, kao što je slučaj sa ovom humanitarnom akcijom Mame za mame – izjavila je voditeljka Snežana Dakić
-Želeo bih da se zahvalim svima koji su i ovog puta podržali humanitarnu akciju Immo Outlet Centra. Prva donaciju u sklopu akcije „Mame za mame“  simbolično je održana u septembru, pred početak nove školske godine, i izraz na licama mališana i njihovih majki kada su dobili paketiće, bio je neprocenjiv. Rešili smo da im i dalje pomažemo, najviše što možemo i da ih i za Pravoslavnu novu godinu obradujemo paketićima koje smo skupili i napravili za njih. Prikupili smo zaista mnogo vrednih stvari od garderobe, igračaka, školskog pribora, hrane koje će nadam se pomoći i bar malo olakšati život ovim hrabrim mališanima i njihovim majkama.  – izjavio je Branimir Đurović marketing menadžer Immo Outlet Centra.

 

Povezana vest:  Keri Andervud se udala za hokejaša Majka Fišera