Logo_Real_Madrid

Real iz Madrida uputio saučešće porodici Miljanić

 

Slavni španski fudbalski klub Real iz Madrida uputio je saučešće porodici svog bivšeg trenera Miljana Miljanića, koji je danas preminuo u Beogradu u 82. godini.

-Real Madrid je u žalosti zbog smrti trenera koji je naš klub vodio od 1974. do 1977. godine. Miljanić je u tom periodu osvojio dve titule i jedan Kup, a već u prvoj sezoni osvojio je duplu krunu. Naš klub je vodio na impresivan i profesionalan način – navodi se u saopštenju Madriđana.

Povezana vest:  Bejl postaje najplaćeniji na svetu ako ode u Kinu?

Španski „kraljevski klub“ podesća da je Miljanić radio još u Crvenoj zvezdi i Valensiji i da je bio selektor i predsednik Fudbalskog saveza Jugoslavije.

-Real Madrid saoseća sa porodicom Miljanić, kojoj izražava saučešće. Miljanić je ostavio dubok trag u našem klubu, i kao čovek i kao stručnjak – stoji u saopštenju madridskog Reala.

Komemoracija povodom smrti legendarnog trenera Crvene zvezde i selektora jugoslovenske reprezentacije biće održana u utorak 17. januara od 12 sati u Skupštini Beograda. Sahrana je istog dana od 14.30 sati u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Povezana vest:  Real želi Džeka?!