K12 DC

Modni festival „Katapult” od 20. do 22. januara u Delta Cityju
 
Januar je mesec novih početaka, a ukoliko je vaša novogodišnja odluka da  više ugađate sebi, modni festival “Katapult” pravo je  mesto da  ispunite svoje obećanje.
Dvanaesti “Katapult“ biće održan od 20-22. januara od 10-22h u Delta City-ju, omiljenom beogradskom tržnom centru, i obilovaće modnim poslasticama koje nećete hteti da propusttite.
Program januarskog „Katapulta” obuhvatiće oko stotinu odabranih izlagača, koji će predstaviti  upečatljv nakit, maštovit modni asesoar i unikatnu odeću i obuću. Tokom tri dana trajanja festivala,  Delta City biće centar najkreativnijeg i najraznovrsnijeg šopinga u gradu.
“Katapult“ je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje umetnika iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti .Ovim jedinstvenim dešavanjem u našem gradu, želimo široj javnosti da otkrijemo jedan novi, maštovitiji svet, naspram preovlađujućeg sveta serijske proizvodnje odeće, obuće i asesoara.  Velika posećenost  prethodnih festivala i zadovoljstvo brojnih kupaca, najbolji su pokazatelji kvaliteta radova izlagača i zainteresovanosti javnosti za stvaralačke tokove mlađe generacije.


 

Povezana vest:  Sneg oštetio Koloseum i srednjovekovne crkve u Italiji