USCE_carobni_grad

FRAJLE NA ZATVARANJU ČAROBNOG GRADA U UŠĆE SHOPPING CENTRU
 
UŠĆE Shopping Center poziva vas na svečano zatvaranje „UŠĆE Štark Čarobnog grada“ 15. januara u 17 časova, u centralnom holu UŠĆE Shopping Centra. UŠĆE SC je od 1. decembra 2011. do 15. januara 2012. godine pretvoren u „Čarobni grad“ koji je brojnim zanimljivim, kreativnim i atraktivnim događajima i aktivnostima uveseljavao sve građane Beograda i Srbije.
Za što bolju atmosferu pobrinuće se jedinstveni i intrigantni ženski klupski bend „The Frajle“. Ove talentovane umetnice dobro su poznate ljubiteljima klupske zabave po fenomenalnim obradama numera Masima Savića, Josipe Lisac, Džibonija i Slađane Milošević, starogradskih poput „Ciganka sam mala“ ili filmske muzike Zorana Simjanovića. Uz ovu vedru i veselu muziku za sve generacije, moći će da uživaju i đuskaju svi koji toga dana posete UŠĆE SC.
Sa decom će se družiti i čuveni sedi deka Deda Mraz koji je posebno za ovu priliku ponovo stigao iz dalekih severnih krajeva i koji će tokom trajanja programa „šakom i kapom“ podeliti svim prisutnim mališanima i njihovim roditeljima slatke poklončiće.
Prisutnima će se obratiti Jovan Šijan, ispred UŠĆE Shopping centra, kao i Vesna Savić, predstavnica UNICEF-a, koji je imao posebno mesto u „Čarobnom gradu“ u vidu Prodavnice osmeha gde su za simbolične iznose prodavane čestitke i ukrasi koje su izradila deca u okviru kreativnih i edukativnih radionica, a skupljena sredstva biće donirana UNICEF-ovom projektu „Škola bez nasilja“.
Dođite da se zajedno zabavimo, uživamo u dobroj muzici i evociramo ushićenje koje je u svima nama izazivala Nova godina i najradosniji praznik Božić. Očekujemo vas!

 

Povezana vest:  Nektar postao vlasnik Fruktala