The Frajle na zatvaranju Usce Carobnog grada_5

FRAJLE ZATVORILE „ČAROBNI GRAD“
 
Energičnim nastupom intrigantne ženske četvorke „The Frajle“ i veselim Deda Mrazom koji je slatke poklončiće delio svim posetiocima UŠĆE šoping centra, svečano je zatvoren „UŠĆE Štark Čarobni grad“ koji je u proteklih mesec i po dana brojnim zanimljivim i kreativnim aktivnostima zabavljao sve posetioce.
U jednom od nastupa koji su obeležili početak godine, talentovane umetnice obradovale su devojke, muškarce, mališane, bake i deke koji su te večeri posetili Ušće. Uz zanimljiv muzički performans i kostimografiju, „The Frajle“ su na pravi način zatvorile „Čarobni grad“.
The Frajle na zatvaranju Usce Carobnog grada_3 
Svim posetiocima obratio se predstavnik UŠĆE Shopping Centra, Jovan Šijan, koji je izrazio veliko zadovoljstvo što su sve aktivnosti organizovane u „Čarobnom gradu“ obradovale veliki broj mališana, njihove roditelje i sve građane koji su bili deo praznične bajke.
„Tokom trajanja „Čarobnog grada“ najmlađe posetioce smo uključivali u brojne aktivnosti i time uspeli da ih edukujemo i podstaknemo njihovu kreativnost, ne ostavljajući ih ravnodušnim ni u jednom trenutku. Verujemo da će organizacija ovakvih događaja postati tradicija u našem šoping centru. „Čarobni grad“ nije naš poslednji poklon Beogradu. Za proleće smo spremili brojna iznenađenja i iskoristiću ovu priliku da vas pozovem da zajedno zakoračimo u nove avanture koje su pred nama“, rekao je Jovan Šijan.
U „Čarobnom gradu“ posetioci su mogli da se prošetaju „Božićnim selom“, pošalju novogodišnje poruke i čestitke na „Trgu najlepših želja“, uživaju u klizalištu, slikaju se pored jelke, posete izložbu u Deda Mrazovom muzeju, pogledaju crtane filmove u „Bioskopčiću“, uživaju u nastupima bendova poput Viva Vox-a, Makao i MVP benda, kao i mnogih drugih. Poseban deo postavke bila je Prodavnica osmeha u kojoj su, za simbolične iznose, prodavani ukrasi i čestitke koje su u radionicama izradila deca. Prikupljena sredstva biće donirana UNICEF-ovom projektu „Škola bez nasilja“.
„Sigurna sam da je veliki broj ljudi uživao u „UŠĆE Štark Čarobnom gradu“. Nama je bilo veliko zadovoljstvo da budemo deo ove čarolije i na tome se zahvaljujem UŠĆE Shopping Centru. Iz ovog čarobnog grada nosimo puno pozitivne energije i lepih želja koje smo razmenili sa brojnim posetiocima. Zahvaljujem se svima koji su podržali naš rad na programu „Škola bez nasilja“, rekla je Vesna Savić-Đukić, predstavnica Unicef-a.
Sjajnim nastupom i ispraćajem Deda Mraza u njegov dom u severne krajeve, spuštena je zavesa na ovogodišnju bajku u „Čarobnom gradu“. „The Frajle“ su uspele da na uvce svakome šapnu stihove svoje numere „Ich Liebe dich“ i podsete da u novogodišnjoj i božićnoj čaroliji treba uživati tokom cele godine.

 

Povezana vest:  Heroji Beograda – jedinstven projekat Ada Mall-a za početak 2023. godine