David_Beckham_Harper_Seven

Dejvid Bekam: Moram da zaradim još novca, skupo je imati ćerku
 
Engleski fudbaler Dejvid Bekam koji je nedavno produžio svoj ugovor s LA Galaksijem, poverio se američkim medijima da je odlučio ostati u SAD-u jer mu je porodica tamo srećna te kako, nakon tri sina, ćerka ipak košta malo više. Dejvidova supruga, Viktorija Bekam voli da oblači malu Harper Seven u dizajnerske krpice, a tata sve to plaća.
Par ima tri sina, 12-godišnjeg Bruklina, 9-godišnjeg Romea i 6-godišnjeg Kruza: – Imam tri neverovatna sina i s njima se možeš bacati uokolo. Harper je moja prva devojčica i s njom sam mnogo pažljiviji. Menjam joj pelene i ne mogu verovati da imam ćerku. Na njoj je sve ženstveno, kako jede, kako se kreće, kako izgleda. Srećan sam što napokon imam ćerku, ali mi je drago da ima tri starija brata i tatu da paze na nju – izjavio je brižni Dejvid.
-Njena odeća je već neverovatna. Dobro da sam potpisao dvogodišnji ugovor. Imao sam i drugih ponuda iz drugih klubova širom sveta i nisam ih olako shvatao. Imam 36 godina i nisam ih očekivao – priznao je fudbaler. Odluku je pak doneo zbog porodice – Ovo je najbolje za moju porodicu. Volimo da živim u LA-u. Prihvatili smo ovdašnju kulturu i ne želimo otići. Kad se oženite i imate decu, prioriteti vam se promene. Sad imam tri super dečka i malu devojčicu na koju moram paziti. Oni su na prvom mestu – dodao je brižni otac.

 

Povezana vest:  Viva Vox na Ćelavom trgu u Somboru u novogodišnjoj noći