heidi-klum_seal

Kraj još jednog idealnog braka: Hajdi Klum i Sil se razvode?
 
Još jednom naoko idiličnom celebrity braku je po svemu sudeći došao kraj – nakon šest i po godina braka razvode se Hajdi Klum i Sil. TMZ javlja kako se Hajdi sprema početkom iduće nedelje sudu u Los Anđelesu predati zahtev za razvod. Razlog će biti uobičajene „nepomirljive razlike“.
U vezi su bili od 2004. godine, a venčali su se u maju 2005. godine. Redovno su za svaku godišnjicu braka obnavljali svoje bračne zavete. Imaju troje zajedničke dece – šestogodišnjeg sina Henrija, petogodišnjeg sina Džohana i trogodišnju kćer Lou, a Sil je usvojio i najstariju kćer Hajdi Klum, sedmogodišnju Helene (Leni), koju je manekenka dobila u prethodnoj vezi s italijanskim biznismenom Flavijem Brijatoreom.
Hajdi je često isticala kako ona i Sil imaju čvrst brak jer su jedno drugome suprotnost, a poznato je da se suprotnosti privlače i nadopunjuju. Praznike je porodica provela na skijanju u Aspenu i tad još ništa nije dalo naslutiti da prolaze kroz bračnu krizu. Pre nekoliko meseci su pričali i kako razmišljaju o usvajenju još jednog deteta.
-Ne znamo odakle bi dete usvojili, ali mislim da ćemo to učiniti jednog dan – rekao je tada Sil.

 

Povezana vest:  „All together“ uz novu Calvin Klein kolekciju