zvezda_21_januar

Miloš Dimitrijević: Čekamo utakmice
 
Miloš Dimitrijević je jedan od fudbalera Crvene zvezde koji sa nestrpljenjem očekuje početak prolećnog dela šampionata. Vezista našeg kluba uveren je da će proleće biti Zvezdino, makar po tome što će postojati vidna razlika u odnosu na ono što je Crvena zvezda odigrala jesenas.
– Mislim da je iza nas jedan vrlo loš period. Napravili smo veliki zaostatak i zato sada nismo u prilici da pričamo i razmišljamo o tituli. Takav razvoj stvari može da bude loš za profesionalnog sportistu, ali može da bude dobar za mladu ekipu. Imamo veliki imperativ Zvezdinog dresa i armije Zvezdinih navijača, ali nemamo razloga da mnogo gledamo tabelu. Nažalost, tako je – kaže Dimitrijević.
U Kupu su, ipak, polazne pozicije na proleće iste pa Dimitrijević ne sumnja da će ekipa biti spremna za polufinale u martu.
– Naš motiv je ogroman. Zaista nemamo prava ni na najmanji kiks u Kupu. Moramo biti maksimalni jer samo taj trofej može da nam spase sezonu.
O novajlijama Dimitrijević ne može mnogo da priča.
– Jedino sam do sada primetio da su se sjajno uklopili.
Utakmice tek slede.
– Očekuju nas mečevi sa crnogorskim klubovima pa ćemo videti koliko ko može. Do sada je rad i pristup radu odličan. Ali teško je bilo šta zaključivati na osnovu „suvih“ treninga osim da svi imaju veliku želju – jasan je Dimitrijević.

 

Povezana vest:  Morinjo: Matić je savršen, to nam je trebalo