heidi-klum-seal

Hajdi Klum i Sil konačno potvrdili da se razvode
 
Kako bi zaštitili privatost svoje četvoro dece, par Hajdi Klum i Sil se oglasio izjavom za mediji u kojoj potvrđuju da je braku nakon gotovo sedam godina došao kraj.
U izjavi za magazin People izjavili su: – Nakon sedam godina ispunjenih ljubavlju, odanošću i srećom, odučili smo se razdvojiti. I dalje osećamo najdublje međusobno poštovanje i ljubav jedno za drugo, ali s vremenom smo se udaljili.
Manekenka Hajdi Klum (38) i pevač Sil (48) počeli su izlaziti 2003. nakon što je ona prekinula vezu s italijanskim manadžerom u autotrkama Flaviom Brijatoreom.
U decembru 2004. Sil je zaprosio Hajdi izuzetnom gestom: poklonio joj je vredan dijamantski prsten u posebno za tu priliku izgrađenom igluu na glečeru Vistler. Klum je ovo opisala kao događaj koji se doživi jednom u životu.
-Razilazimo se kao prijatelji i zaštita dobrobiti naše dece nam je na prvom mestu, posebno u ovom vremenu promene. Zahvaljujemo prijateljima, porodic i obožavateljima na lepim rečima podrške. I u najboljem interesu naše dece zahvaljujemo što poštujete našu privatnost.
Par ima četvoro dece – Lenija (7), Henrija (6), Johana (5) i Lou (2).

 

Povezana vest:  Bono: Sarkozi ključan u borbi protiv siromaštva u svetu