david-victoria-beckham-sinovi

Dejvid Bekam priželjkuje peto dete sa Viktorijom!

 

Fudbaler Dejvid Bekam izjavio je u emisiji kod Džonatana Rosa da bi voleo da on i Viktoria dobiju peto dete. Slavni fudbaler koji je srećan zbog rođenja sedmomesečne kćerke Harper posle tri sina, tvrdi da bi voleo da ima petoro dece.

Bekamovi imaju četvoro dece Bruklin (12), Romeo (9) i Kruza (6), a sada i Harper koja još nema ni godinu dana.

Povezana vest:  AmCham anketa: 60% kompanija ima teškoće u poslovanju, dok velika većina planira da zadrži isti broj zaposlenih

-Nakon što su nam rekli da će Viktorija roditi devojčicu, mi smo bili presrećni. Nakon tri dečaka nekako mislite da će i četvrto dete biti dečak, a onda vam kažu da stiže devojčica i to je neverovatna sreća koju osetite. Možda nam se desi još neko dete, ja bi to volio! Nikad se ne zna. Mi volimo decu i lepo nam je – rekao je slavni fudbaler a prenosi Dejli Meil.

Povezana vest:  Beograđani se sa poznatima spremaju za leto u Nestlé Fitness Flat Belly kampu

Bekam je dodao da oni odvode decu u školu i na aktivnosti koje oni izaberu jer vole da se brinu o njima. Njemu i njegovoj supruzi je posebno drago što će dečaci da čuvaju malu Harper, ali Dejvid tvrdi da je Kruz iako najmlađi, najčvršći, i da ne sumnja da će voditi računa o mlađoj sestri.

Povezana vest:  Glumica Lindzi Lohan vraćena u zatvor