dan_zaljubljenih_2_13_02

TAMARA I OGNJEN POBEDNICI POSLEDNJEG DANA LJUBAVNE OLIMPIJADE
 
Tamara Krstić (18) i Ognjen Vasiljević (18), pobednici su poslednjeg dana „Ljubavne olimpijade“, koja je prethodna tri dana trajala u Delta Cityju.
Dan_zaljubljenih_-_pobednici_3_dan 
Ovi srednjoškolci iz Beograda pokazali su najbolje rezultate u svih pet disciplina u ovom takmičenju – Merač ljubavi, Ljubavni napitak, Udahni ljubav, Toplo-hladno i Najduži poljubac. Iako je izgledalo da se neće ni takmičiti, jer je Tamara kasnila na početak „Ljubavne olimpijade“, izgleda da im je to baš dalo podstrek za pobedu. Ognjen, koji pohađa Sportsku gimnaziju i bavi se tenisom, rekao je da su se prijavili zato što su takmičarskog duha. Kao i prethodna dva dana, pobednike je nagradio hotel „Continetal“ svečanim ručkom za Dan zaljubljenih.
Drugoplasirani su bili Nevena Zorkić i Nemanja Jančić iz Beograda, a treće mesto zauzeli su Aleksandra Vasiljević i Vasilije Perović.
I ovog puta, najviše pažnje okupljenim posetiocima Delta Cityja, bila je igra „Najduži poljubac“. Kao i prethodnog dana, čak četiri para su izdržala u neprekidnom poljubcu koji je trajao čitavih pola sata. Voditelj programa Luka Tešanović im je stalno zadavao nove zadatke tokom ljubljenja, ali ni jedan par nije odustao.
U utorak 14. februara, na Dan zaljubljenih, u 19 časova, svi zainteresovani posetioci šoping mola Delta City, moći će da se venčaju na simboličan način. Delta City je obezbedio matičara i fotografa, bidermajer, cilindar, „venčani list“, koji će dobiti od Delta Cityja kao uspomenu na ovaj Dan zaljubljenih.

 

Povezana vest:  Održan tradicionalni bal pod maskama u restoranu „Cantina de Frida“ (FOTO)