heineken_01 

HEINEKEN I DŽEJMS BOND NASTAVLJAJU SARADNJU
 
Jedan od najpoznatijih globalnih brendova, Heineken, objavio je da je produžio svoju saradnju sa filmskim serijalom o Džejmsu Bondu, koja je do sada brojala petnaest, uspešnih godina. Ovim dogovorom, Heineken će predstaviti jedinstvenu i inovativnu marketing kamapanju, kao podršku filmu „Skyfall“, koji je 23. deo kultnog serijala o Džejmsu Bondu, a šesti uzastopni u saradnji sa Heinekenom.
Poznati brend će u svojoj globalnoj kampanji imati mnogobrojne promotivne aktivnosti ,dok će glumac koji tumači lik Džejmsa Bonda, Danijel Krejg, po prvi put od kada saradnja traje, učestvovati i u marketinškoj kampanji Heinekena. Takođe, vezom sa društvenim mrežama Facebook i Google Heineken ima za cilj da podstakne promociju novog filma i među svojim potrošačima.
2012. godine se obeležava pedesetogodišnjica Bondovog postojanja, što izaziva veliko interesovanje za novi nastavak, „Skyfall“, koji je, u poslednjih nekoliko godina, jedan od filmova o kojima se najviše priča. Heineken kampanja će biti dostupna publici u svih 170 svetskih zemalja, u kojima je Heineken zastupljen.
Aleksis Nazar, globalni komercijalni direktor Heinekena izjavio je: „Kada spojite dva fantastična brenda kao što su Heineken i Džejms Bond, uzbuđenje je zagarantovano. Ponosni smo na našu višegodišnju saradnju i verujemo da smo partnerstvo uzdigli na viši nivo spojivši „Skyfall“ sa našom, nagrađivanom globalnom kampanjom „Otvori svoj svet“.
Majkl Vilson i Barbara Brokoli, producenti „Skyfall“-a, dodali su: „Saradnja sa Heinekenom je jedinstvena. Uzbuđeni smo zbog globalnog pristupa i kreativnosti koje Heineken može da pruži.“ Režiser filma je dobitnik Oskara, Sem Mendez, dok će se Danijel Krejg, po treći put naći u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta.
Heineken je svoju marketinšku kampanju najavio za septembar 2012. godine, a svoj snažan i uspešan odnos sa serijalom o Džejmsu Bondu razvio je podržavši filmove „Sutra ne umire nikad“, „Svet nije dovoljan“, „Umri drugi dan“, „Kazino Rojal“ i “Zrno utehe“.


 

Povezana vest:  StartFON- let’s start, get up!