Braca i sestre 1

Nova sezona popularne serije  “Braća i sestre” na kanalu Universal

Gledaoci će imati ekskluzivnu priliku da prate kalifornijsku porodicu Voker i njihove dramatične živote, svake nedelje, od 4. marta u 21 čas, na kanalu Universal.

Izuzetna jednosatna dramska serija govori o skupu od pet isprepletanih i donekle problematičnih braće i sestara i njihovoj jakoj ali strastveno posvećenoj majci, Nori Voker (dobitnica Oskara i nagrade Emi, Sali Fild). Život Vokerovih nije bio bez izazova; ljubav, politika, razvod, neverstvo, bolest zavisnosti, hapšenje i brojne druge poteškoće gurnuli su svakoga od njih do krajnjih granica.
Najstarija sestra Sara (Rejčel Grifits, nominovana za nagradu Emi) je razvedena majka dvoje dece koja se bori kako bi sebi dopustila da ponovo iskusi pravu ljubav sa tajnovitim Francuzem, dok se bavi porodičnim poslovima koji su u dubokoj finansijskoj krizi. Ona je, ipak, naučila da živi pored ljubavnice svog oca, Holi Harper (Patriša Vetidž), koja je trenutno preokupirana planovima za venčanje svoje ćerke. Kevin (Metju Rajs) je advokat homoseksualac koji je najzad našao srodnu dušu i supruga u kuvaru, saosećajnom i punom ljubavi, Skotu Vendelu (Luk Mekfarlejn). Njih dvojica su zajedno odlučili da načine korak dalje proširivanjem svoje porodice, upuštajući se u lavirint surogatstva.
Mezimče porodice, Džastin (Dejv Anabl), izborio se sa svojim ratnim traumama, povredom i zavinsošću, ali je napokon našao ljubav sa verenicom Rebekom (Emili Van Kamp) i doneo je odluku da pohadja medicinski fakultet. Kiti (Kalista Flokart) i Robert MekKalister (Rob Lou) su se zaljubili u svoju novopridošlu bebu Ivana; oni nastavljaju da rade na tome da im brak uspe, posle Robertove guvernerske kampanje. Sol Holden (Ron Rifkin) je emocionalni stub porodice Voker, koji najzad odlučuje da živi svoj sopstveni život, tako što istražuje svoja osećanja sada javno, kao homoseksualac, dok sebe zadužuje da brine o poslednjoj prinovi u klanu Vokerovih, Rajanu Lafertiju (Luk Grajms).

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Slavica izbačena, nedeljni zadatak ukućana Evropska Unija

Pošto je suočen sa mogućim hapšenjem zbog pronevere novca kompanije, Tomi Voker (Baltazar Geti) je pobegao u Meksiko na lično emocionalno putešestvije, izolovao se od supruge, ćerke i cele svoje porodice. A, kada se kod jednog od njih otkrije smrtna bolest, Nora Voker (Sali Fild) ih i dalje sve drži na okupu tokom najvećih iskušenja njenog porodičnog života.

Povezana vest:  GORDON REMZI: SKRIVENI UKUSI SVETA 2 - Premijerno od 13. septembra na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Ne propustite najnovija dešavanja  od 4. marta u 21 čas na kanalu Universal.

ULOGE
KITI  VOKER – Kalista Flokhart (CALISTA FLOCKHART) (Ally McBeal)
SARA VOKER – Rejčel Grifits (RACHEL GRIFFITHS) (Six Feet Under)
NORA HOLDEN – Seli Fild (SALLY FIELD) (Norma Rae)
SEN. ROBERT MEKKALISTER – Rob Lou (ROB LOWE)
SOL HOLDEN –  Ron Rifkin  (Alias)
HOLI HARPER  – Patriša Vetidž (PATRICIA WETTIG)  (Thirty something)
TOMAS VOKER  –  Baltazar Geti (BALTHAZAR GETTY) (Alias)
DŽASTIN VOKER –  Dejv Anabl (DAVE ANNABLE) (Reunion)
KEVIN VOKER – Metju Rajs (MATTHEW RHYS) (Titus, Love and other Disasters)

Povezana vest:  DVOR 2011, Izbačeni Lana i MC Stojan, ostali takmičari finalisti