Nemanja_Rnic-_zastitno_lice_kampanje_h&s

Nemanja Rnić i HEAD & SHOULDERS FRESH & CLEAN

 

Čista kosa neophodna je za čovekov lični razvoj, naime ona igra glavnu ulogu u tome kako se čovek oseća. head&shoulders je sproveo istraživanje o navikama lične higijene ljudi širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike i došli su do zaključka da sveža, čista kosa može da pomogne ljudima da se bolje osećaju u svojoj koži, budu energičniji, samopouzdaniji, a u nekim slučajevima i više atraktivni.

Povezana vest:  Nova anti-age ikona iz Vichy laboratorije – filer u bočici

Nemanja Rnić, fudbaler Partizana i prijatelj head&shoulders kampanje, oduševljen novim proizvodima izjavio je:

-Meni je veoma važno da se osećam sveže. Dnevno imam dva treninga i želim da se osećam sveže što je duže moguće. head&shoulders mi pruža svežinu tokom celog dana a samim tim i samopouzdanje.

Kosa svakog muškarca, kako dan odmiče, postaje prljava.  Dr Jim Schwartz, istraživač iz head & shoulders-a, pronašao je ključne faktore zbog kojih nestaje osećaj svežine: “Glavni psihološki razlog za gubitak osećaja svežine je taj što mi konstantno proizvodimo sebum koji se sastoji od kompleksa ulja prouzrokovani zagađenjem, prljavštinom, prašinom, iritacijama,i mikro organizmima zvanim Malassezia Globosa, koji su glavni uzrok nastanka peruti. ”

Povezana vest:  mts i ove godine najbolja mobilna mreža u Srbiji

Prava tajna za zaista čistu kosu leži u efektivnom procesu. head & shoulders Fresh & Clean koristi unapređenu ProClean tehnologiju koja pobija tri glavna faktora zbog kojih se gubi osećaj svežine.