Marina_Kotevski_i_Vlada_Stanojevic 

Poznate ličnosti ponovo pokazale humanost u klubu Mr. Stefan Braun
 
Kao i prethodnih nedelja tokom zimske sezone, klub Mr. Stefan Braun organizovao je još jedno humanitarno veče sa poznatim ličnostima,  kako bi se pomoglo maloj Kristini, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije već šest godina.
Poznati voditelj Ivan Zeljković, u društvu pevača Cvije, i manekenke Gordane Radić pomogao je devojkama iz modne agencije „Kristal“ u prikupljanju dobrovoljnih priloga za operaciju dvanaestogodišnje devojčice. Tokom večeri organizovana je i licitacija fudbalskog dresa sa potpisom Vladana Lukića,  predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda. Za uspešnu licitaciju i dobro atmosferu u klubu, kao i obično, bili su zaduženi TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević.
Klub Mr Stefan Braun je najavio uzbudljivu završnicu zimske sezone 2012. Već od 7. marta, svake druge srede, gosti će imati priliku da uživaju u muzičkim duealima mladih di-džejeva u okviru takmičenja „Clash of the DJ’s“, a veliko finale zakazano je za 25.april kada će i jedan svetski poznat DJ zabavljati ljubitelje elektronske muzike, i odlučivati o pobedniku. Prijavu za učešće na takmičenju „Clash of the DJs“ kao i više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajta kluba www.mrstefanbraun.rs.
Sve učesnike takmičenja očekuju vredne nagrade.

 

Povezana vest:  Predstavljen zbornik NONUMENT u okviru Letnje filmske škole Beogradske internacionalne nedelje arhitekture - BINA