Gillette Fusion vs. Mach3 – ko je bolji?

GilleteDa li želite da se osećate samouvereno svaki put kada izađete iz kuće? Da li želite da ste u svom najboljem izdanju po ceo dan? Dozvolite da vam Gillette tehnologija za brijanje – GILLETE FUSION pomogne. Kao rezultat 8 godina inovativnosti i sa još dvadeset patenata koji su se takmičili sa modelom
Mach 3, Gillette Fusion usklađuje sve inovativne tehnologije i na prednjem i na zadnjem delu ketridža, kao na primer površina za brijanje sa pet žileta, optimizovanim prostorom za sečiva i jedan precizan trimer. Možemo sa sigurnošću reći da je 5 bolje i udobnije nego 3.
Obe verzije Gillette Fusion tehnologije, Manual i Power, uključuju dodatne funkcije koje poboljšavaju performanse površine za brijanje. Raspored snage brijanja je ravnomeran čime se smanjuje pritisak koji
doprinosi udobnijem brijanju i manjim iritacijama nego model Mach 3. Fusion dizajn je elegantan, izuzetno funkcionalan i predstavlja novu generaciju proizvoda. 
Brijanje sa Mach 3 modelom može na određenim delovima lica biti izazov, kao što su predeo oko nosa ili oko zulufa. U slučaju Fusion modela, precizni trimer lako skraćuje problematična mesta, dok fleksibilni
komfort čuvar prati konture lica i poboljšani indikator lubrastrip signalizira kada su uslovi za optimalno brijanje ugroženi.
Fusion Power čak sadrži inovativnu tehnologiju unutar drške – mikročip koji optimizira performanse – i najnapredniju tehnologiju žileta koja pruža neverovatno gladak osećaj i udobnost pri brijanju. Opcija AUTO-off osigurava bezbedne uslove za korišćenje na putovanjima: nema razloga za brigu o slučajnom pražnjenju baterija.
Sada, kada ste upoznati sa time kako postići izgled za kojim žudite, osetite razliku, izađite i budite u svom najboljem izdanju zahvaljujući Gillette Fusion modelu. 

Povezana vest:  Istaknite se ovog leta uz novu Nike Swim kolekciju