bobbi-kristina-brown-2011

Bobi Kristina Braun: Moja mama je stalno sa mnom
 
Ćerka preminule pevačice Vitni Hjuston rekla je, gostujućiu emisiji Opre Vinfri da je dobro i da još čuje svoju mamu kako je ohrabruje da “nastavi dalje“.
Kako prenose agencije, Bobi Kristina Braun (19) je Opri Vinfri rekla da je “u redu i da se drži što bolje može“ od kada je njena majka pronađena mrtva u kadi u svojoj hotelskoj sobi u hotelu na Bevrli Hilsu 11. februara.
-Mogu da čujem njen glas, znate, njen duh razgovara sa mnom, priča mi – “nastavi dušo, ovde sam“ ona je stalno sa mnom. Uvek mogu da je osetim – rekla je ćerka preminule pevačice i glumice i repera Bobija Brauna.
Jedina ćerka muzičkog para istakla je da oseća majčino prisustvo u kući u Atlanti. Prema njenim rečima svetla se “gase i pale“ i onda joj ona kaže “mama šta to radiš?“
-Mogu još uvek da se smejem sa njom. Još uvek mogu da sedim i da razgovaram sa njom – rekla je Braunova.
Ona je ispričala da je noć pre majčine smrti ona pitala pevačicu da provede noć sa njom.
-Spavala sam u njenom naručjun ceo dan i celu noć – rekla je Bobi Kristina Braun.
Vitni Hjuston je imala 48 godina kada je umrla. Ona je postala popularna 1980-tih, a 1992. godine igrala je u filmu “Telohranitelj“ u kome se mogao čuti jedan od njenih najvećih hitova “I Will Always Love You“.
Međutim, njen život je bio praćen i burnim brakom sa pevačem Bobijem Braunom. Ona je i priznavala da je konzumirala kokain, marihuanu, alkohol i prepisane tablete.
Zvaničnici su saopštili da su prepisane tablete nađene u hotelskoj sobi u kojoj je ona umrla, ali uzrok smrti još uvek nije poznat jer se čekaju toksikološki nalazi koji će biti poznati kasnije ovog meseca.
U intervjuu sa Oprom Vinfri, koji održan u kući Hjustoninog brata Gerija i snaje Patriše u Atlanti objavljeni su neki detalji o danu pevačicine smrti.
Vinfri je počela intervju rekavši da su joj “članovi porodice rekli da je Hjustonova u kadi bila sa licem na dole i gola“ i da joj je Patriša Hjuston otkrila da je asistentkinja preminule pevačice Meri pronašla njeno telo u kadi hotelske sobe.
Član obezbeđenja, brat Patriše Hjuston pokušavao je do iznemoglosti da oživi pevačicu, ali bezuspešno.
Na pitanje voditeljeke da li misli da su lekovi bili uzrok pevačicine smrti Patriša Simpson je odgovorila da je verovala da su loši dani pop zvezde i njene zavisnosti bili iza nje, kao i da Hjustonova nije bila ni na drogama ni u alkoholisanom stanju kada je umrla.
-Ne mislim da su droga i lekovi bili uzrok njene smrti. Ne znam šta se desilo toga dana – rekla je ona.
Na kraju Vinfri je pitala pevačicinog brata Gerija Hjustona da li je Braunu, od koga se Hjustonova razvela 2007. godine, pevačicina porodica rekla da ne može da prisustvuje sahrani, na šta je on odgovorio da “apsolutno nije“.
Bobi Kristina Braun je istakla da planira da se brine o nasleđu svoje majke i da želi da postane pevačica, kao i da glumi i da igra.
Ona je izrazila nezadovoljstvo zboga negativne slike o njenoj majci u javnosti.
-To nije moja majka –  rekla je ona.

 

Povezana vest:  Leskovac i Niš bogatiji za NIVEA dečja igrališta