Gnev_Titana 

Film „Gnev Titana 3D“ od 29. marta u bisokopima
 
Film „Borba Titana“ postigao je veliki uspeh širom sveta, a njegov nastavak u režiji Džonatana Libesmana donosi sličan spoj grčke mitologije i akcije.
Nakon herojske pobede nad Krakenom, Persej, Zevsov sin, sada je ribar i samohrani roditelj desetogodišnjeg sina Heliosa, koji pokušava da vodi miran život.
U međuvremenu, između bogova i Titana vodi se borba za nadmoć. Opasno oslabljeni, bogovi gube kontrolu nad zarobljenim Titanima i njihovim opakim vođom, Kronosom, ocem dugogodišnjih vladara Zevsa, Hada i Posejdona.
Snaga Titana sve više raste i na Zemlji nastaje pakao. Uz pomoć kraljice Andromede, Posejdonovog sina, poluboga Agenora, i palog boga Hefesta, Persej hrabro kreće u podzemni svet kako bi oslobodio Zevsa, savladao Titane i spasao čovečanstvo.
Producenti obećavaju da će „Gnev Titana“ biti spektakularniji, bolji i smeliji film od svog prethodnika, jer je veća pažnja posvećena detaljima priče i glavnim junacima.
„Preuzeli smo sve što nam se dopalo u prvom filmu – spektakularne vizuelne efekte i mitološki svet, koji smo stvorili, i podigli ih na sledeći nivo. Retko imate priliku da se vratite istoj priči sa više sredstava i većom podrškom, pa smo zato odlučili da mitološka bića, kiklopi i Minotaur, budu još veći“, objasnio je producent Bazil Ivanik.
Film je sniman na različitim lokacijama u Engleskoj, Velsu i na Kanarskim ostrvima, a glavne uloge igraju Sem Vortington, Rajf Fajns, Lijam Nison, Deni Haston.

 

Povezana vest:  Žanrovski mix Aleksa de la Iglesije u bioskopima od 26. maja