01

OTVARANJE PRVOG ŠOPING CENTRA PLAZA U SRBIJI ZAKAZANO ZA 20. MART

Svetski poznata, izraelska kompanija „Plaza Centri“, otvoriće svoj prvi šoping centar u Srbiji, i to, 20. marta, u Kragujevcu. Impresivno zdanje biće jedno od prepoznatljivih objekata ovog grada i mesto na kojem će članovi cele porodice moći da provedu kvalitetno vreme zajedno. Plaza šoping centar je moderno postrojenje koje će, promeniti izgled, ne samo Kragujevca, već celog regiona, ali i postaviti urbane i arhitektonske standarde na viši nivo.
„Plaza Centri“ je vodeća kompanija u razvoju šoping i zabavnih centara, sa fokusom na izgradnji novih objekata i rekonstrukciji postojećih, ukoliko poseduju odgovarajući potencijal, kako u glavnim gradovima tako i u značajnim regionalnim centrima. „Plaza Centers Group” već više od 19 godina sa ponosom stoji iza uspešnih projekata u Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Rumuniji, Litvaniji, Grčkoj, Bugarskoj, Indiji i Srbiji.
„Plaza Centri“ je jedna od vodećih kompanija u Evropi, a koja se bavi nekretninama. Ovaj izraelski gigant je do sada je uložio više od 50 miliona evra u svoj šoping centar u Kragujevcu, a to je samo prva od četiri dugoročne investicije u Srbiji. Na izgradnji kragujevačkog zdanja bilo je angažovano oko 1200 radnika, dok će posao u šoping centru dobiti oko 450 ljudi.
„Zaposleni su stub našeg društva. Stotine članova naših timova širom sveta, u raznim zemljama u kojim poslujemo čine Plaza Centre velikim i dobro koordinisanim timom. Rukovodstvo kompanije čvrsto veruje svojim zaposlenima pružajući im sigurnost i poštovanje, ali i ulagajući u njih. Na svakom koraku osetićete ljubaznost zaposlenih, bilo da je reč o prvoj osobi koju sretnete na recepciji, preko naših inžinjera pa do menadžera. „Plaza Centri“ je idealno mesto za sve pristojne, dinamične ljude širokih interesovanja“, izjavio je Sagiv Meger, generalni menadžer „Plaza Centara“ u Srbiji.
Uživo prenosi iz Metropolitan Opere
Šoping centar Plaza u Kragujevcu rasprostiraće se na 60 000 kvadratnih metara a između ostalih sadržaja, brojaće šest bioskopskih sala, koje će, u isto vreme, prikazivati različite sadržaje. Najveća sala primaće do 300 osoba, a kapacitet čitavog bioskopa je 1200 sedećih mesta. Posetioci Plaza šoping centra biće u prilici i da uživo prate dešavanja iz čuvene Metropolitan opere, ali i neke od bitnih sportskih mečeva.

 

Povezana vest:  Barcaffé otvorio svoju prvu akademiju za bariste u regionu