VII DECIJI SAJAM

Campina Fruttis Dečiji sajam počinje u petak

U Beogradu se uskoro održava sedmi “Campina Fruttis Dečiji sajam” i sajam za bebe. Ulaz na manifestaciju koja će u hali III Beogradskog sajma trajati od 20. do 22. maja je besplatan.

Posetioce očekuje niz besplatnih sadržaja poput programa na bini i sportskom terenu, ali i nagradne igre kao Campina trka u džakovima i Campina vruće stolice. Nestle je i ovoga puta, u nedelju 22. maja pripremio specijalan Ples beba.Očekuje se da će kao i na prošlom sajmu veliko oduševljenje izazvati Žandarmerija Beograd koja će male posetioce mazati maskirnim bojama. Saobraćajna policija ispred hale III učiće decu ponašanju u saobraćaju.

Povezana vest:  Otkrij svoje nesvesno „Vienna Therapy“

Veliki broj izlagača užurbano planira predstavljanje svojih proizvoda i usluga za decu, od atraktivne i neophodne opreme za bebe, slatkiša, napitaka, igračaka, obrazovnih sadržaja, do radionica, školica, udruženja. Tokom maniefestacije na štandu roditelja dece obolele od raka NURDOR Srbija organizovaće se čas crtanja i prikupljati sredstva za izgradnju Doktorove kule za smeštaj roditelja obolelih mališana, DEBRA Srbija upoznaće nas sa decom leptirima. Sportski Savez Srbije i Republički Zavod za sport dovešće deci omiljene sportiste i biti tu da roditeljima pruže brojne savete i informacije. Na bini će se oriti pesma, mali i veliki glumci smenjivaće se sa klovnovima i drugim animatorima

Povezana vest:  Dejvid Bekam: Moram da zaradim još novca, skupo je imati ćerku

Sedmi Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda i Ministarstvo omladine i sporta.