lady_fair_najava

Prvi sajam za žene se otvara u petak, 20. maja

Na prvom sajmu za žene pod nazivom “Najbolje za nju”  koji će biti održan od 20. do 22. maja u hali II Beogradskog sajma, sve posetiteljke očekuju bogat i sadržajan program i brojna iznenađenja.

Da li znate kako izgleda kada poznate ličnosti „ukrste varjače“? Posetite prvi sajam za žene  i saznajte detaljnije o tome. Svakako će biti šarmantno, zabavno i pre svega ukusno. CBT se pobrinuo da “Kulinarski kutak” bude opremljen na način kako svaka dama zamišlja kuhinju. U tom prostoru odvija će se interaktivni sadržaji tokom sva tri dana sajma. Svoje kulinarsko umeće predstaviće Udruženje kreativnih kuvara, šefovi beogradskih restorana i javne ličnosti. Oni će deliti svoje omiljene recepte i kulinarske tajne ljubiteljima dobrog ukusa. Dame imaćete priliku da okusite hranu, da razmenite recepte i da se i same uključite u kutak koji vazi za put do muškog srca.

Povezana vest:  Zombiji ponovo šetaju Beogradom

Pored velikog broja izlagača na sajmu će prisustvovati i Akademija Panjković, Karaja kozmetika i Fakultet za estetiku i kozmetologiju. Posetiteljke će biti u mogućnosti da saznaju koji su najnoviji  make up trendovi aktuelni ovog proleća, tajne profesionalnih šminkera kao i najnovije trendove u oblikovanju frizura.

Na štandu Nivee dermatolog sa VMA će određivati tipove kože i deliti damama savete koje kreme da koriste. Tu su i poklon-uzorci u vidu krema, losiona i brošura.

Povezana vest:  Bečki Girtel: noćni život leti

Doctor Feelgood će predstaviti svoj program za zdrav život koji ima za cilj da se osećate dobro i da budete zdravi. “ 505 savet dana“ za smanjenje stresa kojim je kako kaže Doctor Feelgood u više od 150 studija dokazano da redovno vežbanje smanjuje napetost i omogućava da lakše izađete na kraj  sa stresnim događajima.

Da li su im zvezde naklonjene, zaljubljenici u horoskop će saznati od astrologa Peđe Petrovića koji kaže da je astrologija pre svega nauka ali i drevna veština. On će u astro kutku raditi kratke uporedne analize i odgovarati na sva pitanja posetiteljki. Vladimir Vlajić takođe astrolog  će održati predavanja na temu kako privući i zadržati partnera.

Povezana vest:  Beč: sajam stanovanja i enterijera – susret svih čula

Sigurno ste čuli da kažu „Ono što je za žene Nedelja mode, za muškarce je to Sajam automobila“. Međutim sve je više žena za volanom. Za razliku od muškaraca, prilikom kupovine novog automobila žene se češće vode emocijama a ne razumom. Muškarci žele izgled a žene praktičnost. Upravo ove informacije ćete moći da potvrdite na „Sajmu za žene“, gde će Fiat predstaviti najnovije modele automobila namenjene samo ženi tj. „Najbolje za nju“.