Bei_the_Fish_2009_by_Vasil_Gjuroski_Goran_Kostovski

NOVI ALBUM GRUPE BEI THE FISH BESPLATNO NA MTV.RS

Od subote, 21. maja, MTV sprema još jedno iznenađenje za sve posetioce MTV.RS sajta – besplatan download novog albuma makedonske grupe Bei the Fish „Just an Idea!?“ atto primo.

Po rečima članova benda na album “Just an idea!?” je, u muzičkom smislu, uticalo nekoliko konceptualnih albuma, koji su njima jako dragi, kao što su “The Wall” Pink Floyda, “History of Melodie Nelson” Serge Gainsbourga, a ujedno je harmonski postavljen kao većina brodvejski dela Stephen Sondheima čija su direktna inspiracija Giaccomo Puccini i francuski impresionisti. Sve je to začinjeno sa groove-ima Neptunes-a (William Pharell i Outkast).“

Povezana vest:  Vuča: Očekujemo dobar provod na Trenchtownu

„Ne poznajem čoveka koji ustaje ujutru, pere zube, jede, pije, vrši nuždu, živi, spava opet i opet ustaje i to radi zbog publike. Komponovanje muzike ne radi se ni zbog kakvog cilja već zato što osećaš potrebu za tako nečim. Kad ti se jede – jedeš, kad ti se spava – spavaš, kad ti se vodi ljubav – vodiš ljubav i ne postavljaš sebi pitanje zašto to radiš“ izjavio je Ognen Anastasovski, lider benda.

Povezana vest:  Biberov producent: Novi singl Džastina Bibera je strava i album će osvojiti mnogo Gremija

“Just an Idea!?” atto primo je treći oficijalni album makedonske grupe Bei the Fish i predstavlja prvi deo duplog albuma koji će izaći u digipack varijanti 17. oktobra 2011 godine. Sve pesme je napisao, aranžirao i producirao Ognen Anastasovski, dok je na pojedinim numerama sarađivao sa Valentinom Minovskom i Olom Dioss, dok je Karolina Gočeva, svojim pratećim vokalima, dodatno ulepšala dve pesme.

Povezana vest:  GUARANA FOUM FEST 2012, Tri stejdža u Areni!