zivot_u_kutiji

VELIKI BRAT 2011

Izazov dana bio je život u kutijama

Soraja i Brendon su juče na žurci pričali i ona ga je pitala jer se zaljubio u Lestera, a on je na to pita jer joj rekao neko da je ružna.

Ona mu kaže da bi možda bila lepša da je muško. Kaže joj da su joj štikle kao da je tranvestit, ona kaže da se naguzi, mada je možda njena štikla mala za njega. Brendon se smeje Soraji i dalje je provocira. Soraja mu prospe čašu đusa u lice, on se smeje i dalje, kaže da je to tako filmski. Kada se žurka završila za šankom se sedeli Nikola, Marijana i Horvat i pevali.  Nemeš baca sve sa šanka, čaše, flaše. Kreću da se prskaju vodom i sokovima i da se jure po kući. Nemeš juri Marijanu do ispovedaonice, onda je pribije u zid i ljube se. Bojana, Soraja i Duško su u sobi. Soraja priča da je Vlada tu ne bi se ovako ponašali, dve nedelje nije ništa slomljeno na žurci, al kako je on otišao, opet isto. Nemeš strasno pribija Marijanu uz zavesu na sobi. Soraja priča Bojani i Dušku kako se Brendon zaljubio u Lestera, ima posesivan pogled. Marijana i Nemeš se i dalje gnjave, ona ga gura uz sebe. Ema mu kaže da je izgubio bubicu. Marijana kaže da hvata svoju bubicu, jer je to jedino što će uhvatiti.

Odakle Soraji takve ideje?

Brendon je konstatovao kako je žurka bila sjajna, jedni su emitovali pozitivnu, a drugi fejk energiju, dok je on pijuckao i posmatrao.

Zaključio je, takođe, da se Soraja femkala na žurci, da ima nebulozne izjave, šminka se temperama, plaši ga kada je vidi. Soraja ima lepo telo, noge, guzu, ali nije lepa devojka, pa, verovatno, ima komplekse zbog toga. Brendon je odlučio da, iako je dobra devojka, neće provoditi vreme sa njom, jer ona misli da je zaljubljen u Lestera, nema pojma odakle joj takve ideje, možda je ljubomorna što je bila Julija, a on nije bio Romeo, možda joj se Lester sviđa, navodi Brendon.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ima li nade za Marijanu i Nemeša?

Sve u svemu, super se proveo na žurci, ispolivali su se vodom na kraju, tuširao se obučen, kupao se u bazenu obučen, što je jedno novo iskustvo za njega.

Tuširanje u troje

Sinoć posle žurke nakon što je Marijana ušla pod tuš da se okupa, uskoro joj se i Nemeš pridružio, pa je palo grljenje, maženje i ljubljenje pod tuševima.Ema se vrzmala oko toaleta pitajući da li se i ona može pridružiti, a da ne izgleda kao sveća. Nakon što su je pozvali počelo je zajedničko tuširanje, a pošto Nemeš i Marijana nisu odolevali jedno drugom, Ema je zaključila da se ipak oseća kao sveća. Uskoro su svi zajedno počeli da igraju i pevaju pod tuševima. Marijana se žalila da je udarila glavom u krevet kada je skočila na Lestera, a Ema ju je upozorila da na Makedonca može samo ona skakati. Po završetku tuširanja, Marijana je gledajuću Nemeša kako rasprema piće po kuhinji zaključila da limeneke treba spremiti u ladice u krevetu, , pa je Nemeš pokupio svo pivo i odneo u sobu. Nedugo nakon što su svi legli, Nemeš i Marijana su odlučili da je vreme za seks. Ispod pokrivača, Nemeš je davao sve od sebe u misionarskoj pozi, zastao je za trenutak, kada je Brendon ustao i izašao, a zatim je nastavio. Nakon što su završili svoje, svi su zaspali.

Radojka između krava

Danas nakon buđenja ukućanima je bilo teško da ustanu. Odugovlačili su, kukali, ali na kraju su svi ustali i krenuli sa uobičajenim aktivnostima. Nakon doručka Lester je uskočio u bazen kako bi se malo opustio. U dvorištu Antonija pravi frizuru Soraji, a Nemeš, Brendon i Nirmal se sunčaju. Bojana, Ema, Nikola i Horvat su pored bazena i svi zajedno pričaju o jučerašnjoj žurci. Uskoro im se pridružio i Duško koji je promenio temu. Sada pričaju o tome ko im najviše nedostaje od porodice i Horvat priželjkuje da mu stigne nečija slika. Duško želi sliku svoje Radojke između krava.

Povezana vest:  Dva para rvačkih zvezda u novoj seriji E! kanala: TOTAL BELLAS

Marijana ne sme da pije

U dvorištu su Nemeš, Marijana i Ema. Nemeš se kratko prepire s Marijanom, zato što je pila juče, a nije smela, jer pije antibiotike. Pridruzili su im se Duško, Horvat i Bojana, a za to vreme Marijana kuva ručak. Ukućani u dvorištu pričaju o nepristojnoj ponudi. Takođe komentarišu kako je Emi sada mnogo lakše jer je videla svoje, čula šta se priča napolju i sada zna kako da se postavi. Nemeš pita ko  je pio crno vino sinoć, jer je u pušionici prosuto. Zatim je otišao po krpu da to obriše.

Kocka do kocke

Neki od ukućana su mislili da je život u kući život u ograničenom prostoru. Današnji izazov će im sigurno promeniti percepciju i kuća Velikog Brata će im posle zadatka izgledati, kao najveća sloboda. Ukućani će danas živeti u kutiji. Imaćete dovoljno vremena da razmislite o svemu i pokušaju da uživaju.Veliki Brat je u kući rasporedio dvanaest velikih kutija, po jedna za svakog ukućanina.Na svakoj kutiji se nalazi slika sa ukućaninom koji je u kutiji. Svakih petnaest minuta Veliki Brat će proveravati ukućane kako su. Oni će to potvrđivati mašući maramama provučenim kroz otvore na kutiji. Ko se ne odazove na poziv Velikog Brata će biti diskvalifikovan.

Veliki Brat će u određenim vremenskim intervalima ukućanima davati kratku pauzu koju smeju da iskoriste kako žele.Ukućani naravno regularno komuniciraju među sobom. Smeju da se kreću kroz celu kuću. U svakoj kutiji se nalazi paket za preživljavanje koji pripada ukućaninu koji je unutra.Ko najduže ostane u kutiji on je pobednik. Zadatak je vremenski neograničen.Pobednik je novi kapiten u kući Velikog Brata i dobija sve njegove privilegije.

Svi ukućani su ušli u kutije i zadatak može da počne.

Niko ne odustaje

Prolazi i drugi sat od kad su ukućani ušli u kutije. Borba za kapitene i dalje je u toku.

Povezana vest:  Premijera na Animal Planetu - Tigrice u lovu

Ukućani na sve načine pokušavaju da se zabave. Ema, Soraja, Antonia, Horvat, Lester i Nikola su najglasniji, dok ostali ćutanjem čuvaju svoju energiju. Brbljivim ukućanima seks je nezaobilazna tema. Horvat i Nikola ulaze u sitne detalje koji ne prijaju Sorajinim ušima. Mada se ipak jako dobro zabavljaju. Pevaju, smeju se i maštaju o radnjama koje su moguće u ovoma malom ograđenom prostoru.

Niko od ukućana ne planira da odustane od kapitenske titule i svih privilegija koje idu uz to. Međutim, samo jedan može biti imun na nominacije.

Šuška se, šuška!

Borba za kapitena se nastavlja. U kutijama je izgleda zaista udobno i ukućani imaju sve što im je neophodno. Od Velikog Brata dobili su čokoladice, vodu, kondome i svako od ukućana po neki različit predmet. Soraja je, na primer, dobila gumenu zmiju, Horvat fotoaparat, a Ema mast protiv komaraca.

Ukućani koji su bili u dnevnoj sobi nisu previše govorili. Nikola i Bojana su ostali sami u spavaćoj sobi i razgovarali, ali je Nikola nakon nekog vremena, napustio spavaću sobu i uputio se ka trpezariji gde se nalazio Lester. Kada je došao do Lestera, on ga je obavestio da nije više mogao da izdrži i da je iskoristio kondom. Lester i Nikola izlaze u dvorište i pridružuje se šalama Horvata, Antonie, Eme, Soraje i Brendona, a naročito se nadovezuju na temu seksa, kondoma i toga šta se sve može uraditi unutar kutije kada niko ne vidi. Lester obaveštava ostale da je iskoristio kondom i savetuje Horvatu isto. Antonija kaže da će se njena kutija naročito pomerati i da se ne čude. Lester na kraju šale govori Emi, da ima poklon za nju i da će joj reći posle o čemu se zapravo radi.

Bojana nije više mogla da izdrrži ispod kartonske kutije i samim tim je odustala od imuniteta ove nedelje. Odmah nakon nje i Antonia joj se pridružila.