GUINNESS

GUINNESS poziva prijatelje širom sveta da dan Svetog Patrika učinimo najboljim do sada
 
Guinness, jedan od najpoznatijih pivskih brendova u svetu pokušaće da ove godine učini 17. mart, Dan Svetog Patrika “Najprijateljskijim danom u godini” i da na taj način uđe Ginisovu knjigu rekorda, čak u dve kategorije: Najviše online prijava za jednu kampanju i najveća proslava Dana Svetog Patrika.
Pomozite nam da Dan Svetog Patrika učinimo najvećom, najboljom i najugodnijom proslavom do sada. Da bi ste učestvovali u postavljanju ovog svetskog rekorda, idite na www.guinness.com ili na oficijalnu Facebook stranicu Guinness, i kliknite na ‘COUNT ME IN’ dugme da se prijavite.
Guinness je počev od 2007. godine deo portfolia kompanije Carlsberg Srbija, pa će tako zahvaljujući kompaniji, na Dan Svetog Patrika, ljubitelji ovog praznika biti u prilici da uživaju u jednom od najpopularnijih irskih piva na svetu u pabovima širom Srbije: IRISH PUB THREE CARROTS – Beograd, CAFE OPTIMIST -Beograd, SHAMROCK NOCNI BAR – Novi Sad, IRISH PUB CRAZY HORSE – Niš, IRISH PUB DEUS – Kragujevac, IRISH PUB DUBLIN – Soko Banja i u mnogim drugim. Pored toga, biće organizovani i pokloni za ljubitelje ovog piva u supermarketima: Idea, Roda i Mercator u Beogradu i Mercator u Novom Sadu, gde će kupci imati prilike da za jedan kupljeni Giunness dobiju olovku, za dva – privezak, a za 4 kupljena Guinnessa- majicu.

 

Povezana vest:  Najviše čokolade, zbog niske cene, jedu Nemci