DJT_3507

DOGGY STYLE revija na 31. Amstel Fashion Weeku
 
Veče 5. aprila na Beogradskoj nedelji mode  biće posvećeno  Kampanji odgovornog vlasništva i usvajanja pasa – „Najbolji prijatelj“ koju sprovodi grad Beograd. Autor projekta Ivana Bajić ovaj put okupila je renomirane beogradske umetnike koji su i sami veliki ljubitelji pasa, a koji su prihavtili da dizajniraju specijalnu liniju  modnih aksesoara  pod brendom Doggy Style. Na modnoj pisti u ulozi manekena publici će se prikazati sami psi.
Na reviji će biti promovisani serijali fotografija koje je radio čuveni umetnički fotograf Nebojša Babić i 12 spotova u kojima poznate ličnosti Srbije svojim primerom odgovornog vlasništva promovišu ideju da ljubav prema psima podrazumeva i odgovornost i pozivaju građane da i sami usvoje psa i tako steknu pravog najboljeg prijatelja. 
Modne aksesoare ove godine između ostalog kreiraju poznati srpski umetnici : Kosta Bunuševac ,  Uroš Đurić, Slavimir Stojanović,  Marija Jelisijević,  Jovana Božović i Aneta Arizanović za REMAKE, Mikser tim:  Maja Lalić I Aleksandr Spasojević,  Miša Obradović I Jasmina Sanader, i francuski brend visoke mode VIVOG. Specijalno za ovu priliku svoje radove motivisane ljubalju prema psima izložiće i deca iz doma Sremčica.
Modni aksesoari su prodajni, a novac će biti doniran za sterilizaciju napuštenih pasa.
Projekat su pomogli: Eukanuba, Kinološki savez Republike Srbije, Studio B, Avon, Mevex.

Povezana vest:  Najavljen dolazak nove Plazme XXL