deciji_vikend_DC_oktobar_2010

Beogradski vikend mode za decu i tinejdžere, prijave potencijalnih učesnika i ovog vikenda u Delta Cityju
 
Svi zainteresovani mogu i ovog vikenda da se prijave za učešće na Kids Fashion Weekend-u 05 tako što će u Delta City-ju, subotom ili nedeljom od 15 do 19 časova  obaviti besplatno probno fotografisanje. Najbolji kandidati će posle obuke u radionici Afirmativnog centra poneti najnovije modele na revijama prolećnog vikenda mode za decu i tinejdžere!
Modna manifestacija za decu i tinejdžere, pod nazivom Kid’s Fashion Weekend 05 održaće se od 27. do 29. aprila 2012. godine u Delta City-ju Beograd. Uz podršku Skupštine grada Beograda i Delta City-ja, ovu jedinstvenu manifestaciju, peti put po redu, organizuje Afirmativni Centar.
Okupljajući najpoznatije dečje brendove na domaćem tržištu, ovo dešavanje predstavlja tradicionalnu beogradsku manifestaciju kakvu imaju sve svetske metropole. Učešće na Kids Fashion Weekend-u 05 potvrdilo je 26 renomiranih brendova, medju kojima su Idexe, Chicco, Benetton, Carpisa, Diesel, Tom Tailor Denim, Sport Visin kids, Accessories, Aldo, Mango, Nike, Sport Impuls, Adidas, Monsoon, Beba kids, Marks & Spancer   koji će na revijama prolećnog vikenda mode za decu i tinejdžere predstaviti najnovije modne trendove za predstojeću sezonu. Tokom trajanja same manifestacije pored mnogobrojnih revija na velikoj sceni, program prolećnog Kid’s Fashion Weekend-a biće obogaćen i raznovrsnim pratećim sadržajima, animacijama, promocijama knjiga, takmičenjima za najlepše stilizovanu bebu i mamu, kao i delom programa koji će biti posvećen maloj maturi, kroz predavanje na sceni Sephora šminkera, revijom svečanih frizura i savetima stlista kako bismo pomogli maturantima da se što bolje pripreme za svoj veliki dan!
Za učešće na poslednjem Kids Fashion Weekend-u koji je održan u Ušće Shopping Center-u oktobra 2011.godine prijavilo se preko 800 dece, a posle obuke njih 120 odabranih je ponelo modele renomiranih dečijih brendova.
Uz mnogo zabave i dobrog raspoloženja upoznaćete se sa najnovijim trendovim iz sveta dečje mode i uživati u bogatom pratećem programu prolećnog Kids Fashion Weekend-a 05!

 

Povezana vest:  Zabrinjavajuća higijenska situacija u svetu