Knights-Blue-Dragons1

Paori blokirali i Sportklub Superligu u Kleku
 
Još jedan meč ovog vikenda, i to onaj u Sportklub Superligi Srbije između Klek Knightsa, koja je trebala da se igra u Zrenjaninu odložena je do daljnjeg. Baš kao i u slučaju meča između Sirmium Legionariesa i Kikinda Mammothsa, razlog je blokada puteva u Vojvodini, zbog čega je onemogućen dolazak tima iz Beograda na ovaj meč.
Kao što je poznato, poljoprivrednici poljoprivrednici su, nezadovoljni merama Vlade Srbije za podsticaje u agraru, blokirali traktorima više putnih pravaca u Vojvodini i na taj način onemogućili normalan saobraćaj. To je napravilo veliki problem našim klubovima, koji su morali unapred da rezervišu autobuse i pored neizvesnosti prolaska istih na pravcima koji bi povezali Beograd i Klek, odnosno u drugom slučaju Kikindu i Sremsku Mitrovicu.
Kako trenutno stoje stvari, pod znakom pitanja je i onaj meč koji će se odigrati u okviru drugog kola divizije Sever u Somboru, gde će se u svojevrsnom derbiju sastati Celtisi i Vrbas Hantersi. On još nije otkazan, jer se igra tek u nedelju, pa se iščekuje rasplet na putevima tokom subotnjeg dana.
Zbog učešća Klek Knights-a u Interligi, utakmica Sportklub Superlige između ovog tima i Beograd Blue Dragonsa, trebala je da se odigra ovog vikenda na terenu „Đuro Vučurević“, nedelju dana pre kompletnog kola ovog takmičenja.

 

Povezana vest:  JUNIORSKA LIGA SRBIJE 2011, Krune na popravnom u Čačku