Atmosfera_u_Usce_SC,_proslava_3.rodjendana

NEZABORAVNA PROSLAVA TREĆEG ROĐENDANA UŠĆE SHOPPING CENTRA

Posetioci Ušće SC uživali su u zavodljivom i energičnom nastupu sjajnih pop diva Jelene Tomašević, Aleksandre Radović i Ane Štajdohar

UŠĆE Shopping Center u velikom stilu proslavio je svoj treći, jubilarni rođendan. Zavodljivi zvuci popularnih hitova Jelene Tomašević, Aleksandre Radović i Ane Štajdohar oduševili su veliki broj posetilaca, koji nisu štedeli svoje dlanove tokom njihovih energičnih nastupa.

Tri šarmantne dame priredile su prisutnima nesvakidašnji spektakl, poželevši Ušće šoping centru sve najbolje za rođendan. Popularni hitovi pevačica – Bivši dragi, Zagrli me, Ni zadnji ni prvi, Košava, Med i žaoka, Okeani, Oro nizali su se jedan za drugim, a gosti šoping centra su uz stalnu pesmu, đuskanje, osmehe i zagrljaje, uživali u svečanoj proslavi uz neverovatnu energiju koja se osetila u svakom kutku šoping centra.

Povezana vest:  Omiljena posna kombinacija – OMCAFE sa sojinim mlekom

„Prve tri godine poslovanja pozicionirale su Ušće SC kao novi centar grada, kroz koji je prošlo više od 30 miliona posetilaca. To nas je učinilo najposećenijim šoping centrom u regionu i na to smo veoma ponosni. Uložili smo veliki trud i rad kako bi pre svega naši posetioci i kupci bili zadovoljni. U godinama koje dolaze planiramo da budemo još uspešniji, bolji, kao i da organizujemo još puno ovakvih događaja za sve naše sugrađane“, rekao je Jovan Šijan, u ime UŠĆE Shopping Centra.

Atmosferu pred koncert zagrejala je fenomenalna plesna grupa La Luna, učesnici TV šoua „Ja imam talenat“, dok je tokom dana dečji hor „Srbija u ritmu Evrope“ uveseljavao najmlađe posetioce, izmamivši osmehe svih prisutnih mališana i njihovih roditelja. Mališani su uživali i u Campina fruttis potpuna čarolija Dečjem sajmu, a pravu rođendansku atmosferu osetili su i mališani iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Zvečanske koji su uživali u Space parku, poklončićima i pesmi svojih vršnjaka.

Povezana vest:  U novoj UGG kolekciji pronađite idealne saveznike za kišne dane

Oni koji su odlučili da posete Ušće SC u subotu, tokom celog dana mogli su da, osim u šopingu, brojnim popustima i poklonima, uživaju u raznim aktivnostima i zabavnim igrama koje su bile deo manifestacije obeležavanja prve tri, veoma uspešne godine šoping centra.

Rođendansko slavlje ujedno je bio i početak rođendanskog meseca jer će Ušće Shopping Center slaviti svoj prvi jubilej u naredna 33 dana, tokom kojih će biti organizovane mnogobrojne aktivnosti posvećene svim uzrastima.

Povezana vest:  Humanitarna revija studenata modnog dizajna i Lions Beograd Lumo kluba

Poslednji dan slavlja biće 4. maj kad će Ušće SC sa 3 putovanja u trajanju od 7 dana za dve osobe u neku od evropskih metropola, obradovati 3 posetilaca koji su tokom rođendanskog meseca prijavljivali svoje posete šoping centru.

Ušće Shopping Center je najveći šoping centar u Srbiji. Na šest nivoa i 50.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora, nalazi se 150 prodavnica, restorana, barova, igraonica, supermarket i multipleks bioskop sa 11 sala, kuglanom i igrama na sreću. U dve godine postojanja UŠĆE SC je posetilo više od 30 miliona ljudi, što UŠĆE čini najposećenijim šoping centrom u Srbiji.

 

{vsig}USCE_3_RODJENDAN{/vsig}