sweet minta

TVOJIH SWEEET MINUTA SLAVE
BUDITE ORIGINALNI – UČESTVUJTE NA SWEEET KONKURSU “ORIGINAL TI“
 
Čuveni umetnik Endi Vorhol jednom prilikom je rekao kako svaka osoba na svetu ima svojih 15 minuta slave. Sweeet konkurs ’’Original Ti’’ ti nudi priliku da i sam osetiš čari popularnosti i pokažeš svoje talente, dobro se provedeš i postaneš jedan od potencijalnih dobitnika vrednih nagrada.
Bez obzira da li ste iskreni sladokusci, umetnici, hedonisti, ljubitelji dobrog zvuka i pokreta, muzičari, kreativci  ili samo zaljubljenici u čokoladu važno je da ste uvek originalani i svoji – ovo je vaših Sweeet minuta!
Pronađite ličnu inspiraciju a zatim odsvirajte, otpevajte ili odigrajte svoju verziju Sweeet pesme „Original Ti“ i uploadujte svoj snimak na našoj Facebook stranici http://www.facebook.com/pages/Sweeet/116165498401477?sk=app_220341824722755.
Ako baš vi budete među  najoriginalnijima, najkreativnijima i najmaštovitijima očekuju vas MacBook, mikseta, iPod-ovi, a  glavna nagrada je – SNIMANJE SPOTA! U uži krug takmičenja ući će učesnici sa najviše “lajkova“, a odluku o pobednicima doneće stručni Sweeet žiri.
U svetu modernih tehnologija predstavljanje putem interneta je najbolji vid promocije. Mnogi od trenutno najpopularnijih stranih umetnika preko noći su postali zvezde upravo tako što su svoje talente podeilili sa multimilionskim auditorijumom u viralnoj zajednici.
Dakle – odbrojavanje do tvojih Sweeet minuta slave može da počne baš ovog trenutka. Srećno!

 

Povezana vest:  Otvoren Međunarodni susret dece "Radost Evrope"