atmosfera_terme_catez

Indijanci i gusari čekaju vas u Termama Čatež
 
Setite se samo sebe kada ste bili mali. Ko od nas nije barem jednom poželeo da se pridruži divljim indijancima ili zaplovi sa romantičnim gusarima.  Odrasli smo uz Petra Pana i Vinetua,  podsećali  se čitajući ih našoj deci, vodimo ih, sa neskrivenim zadovoljstvom, da gledaju Pirate sa Kariba…
Sada vam se pruža prilika da svoje snove i maštanja proživite zajedno sa onima koji su vam najdraži! Okupite svoju porodicu i uputite se ka Termama Čatež. Dolaze praznici. Priuštićete celoj porodici nezaboravni provod bilo da se odlučite za indijansko selo ili gusarski zaliv. Pitate se šta je to?  To je nešto novo što smo napravili. Indijansko selo je doživljaj za sve generacije. U indijanskim šatorima, pardon vigvamima, boravićete kao pravi indijanci, vozićete se kanuima po jezeru ili igrati indijanske plesove. Tu su i dečija igrališta, tobogani, animatori, takmičenja u streljaštvu kao i peščani tereni za odbojku i rukomet u neposrednoj blizini. Indijansko selo sa ukupno 100 ležaja idealno je za porodični odmor, školske izlete, team building programe, škole u prirodi i druge doživljaje.
U neposrednoj blizini nalazi se i gusarski zaliv. Avanturistički odmor na jezeru. To su divne plutajuće kućice na vodi, sagrađene  od prirodnih materijala, drvenim mostom povezane sa kopnom. To se zove mir, tišina, opuštanje. Skoro da već možete da ih osetite…I dok se vi opuštate na drvenoj terasi sa predivnim pogledom na jezero, klinci će se ludo zabavljati na gusarskom brodu ili tragajući za skrivenim blagom. Naravno, ni vama niko ne brani da im se pridružite! U gusarkom zalivu, kao i u indijanskom selu mogu uživati porodice sa decom, ali i romantični parovi, učesnici team building programa, kao i svi oni koji žele pravi, ali nesvakidašnji odmor sa mirisom avanture.
I tako, posle brojnih doživljaja i aktivno provedenog dana, opijeni svežim vazduhom, utonućete u san okruženi zvucima prirode i mirno sanjati nove pustolovine koje vas čekaju u novom danu u Termama Čatež.

 

Povezana vest:  Grand kafa nagradila potrošače kreativnim novogodišnjim setovima