calzedonia_prolece_leto_b

Calzedonia kolekcija proleće leto 2012 stigla u radnje

ŽENSKA KOLEKCIJA

Kolekcija za sezonu proleće – leto, brenda CALZEONIA odiše romatnikom, sportskim glamurom i zavodljivošću.

Retro je inspiracija ove kolekcije, a romantični detalji, čipka, čarape i dokolenice sa cvetnim detaljima, tufnama i macramé trake upotpunjuju ovu priču.

Prirodne nijanse poput badema i slonovače, boje cigareta i muskatnog oraha, u kombinaciji sa žutim detaljima i detaljima boje korala, čine paletu ove kolekcije.

Top modeli kolekcije ukrašeni su crnom čipkom, tufnama i tilom, a namenjeni su da budu svedoci nezaboravnih trenutaka ove sezone.

Povezana vest:  Podarite sebi i svojim najmilijima NIVEA negu tokom praznika

Mrežastim materijalima i koži, ove sezone se pridružio i saten, kao i sjajni materiali koji svojim efektom daju provokativan, elegantan i prefinjen izgled, ali nikad preteran i napadan.

KOLEKCIJA ZA DEVOJČICE

Za sezonu proleće – leto 2012. Calzedonia je  spremila široku paleta proizvoda kolekcije za decu.

Romantične boje, upadljivi detalji i ručno rađen makrame, čarape sa tufnama, ili čipkom i proizvodu  od izuzetno svetlog pamuka, sve je to ono što ovu kolekciju čini upadljivom i atraktivnom.

Povezana vest:  Sutra počinje CAMPINA PUDDIS DEČIJI SAJAM

Prijatne i udobne za nošenje, helanke su ove sezone ukrašene print detaljima, kontrasnim šivenjem i atraktivnim džepovima.

Boje su pastelne. Od bledo roza, boje mleka do nijansi plave, koja kolekciji daje duh mornarskog stila četrdesetih godina prošlog veka.

 

MUŠKA KOLEKCIJA

Ove sezone, Calzedonia nudi smelu, stilski orijentisanu i šik mušku kolekciju čarapa, za sezonu proleće – leto 2012. Ove je kolekcija namenjena muškarcima koji drže do sebe i vode računa o svakom trenutku svog života.

Povezana vest:  Obeležite ovogodišnji Dan žena kreiranjem nezaboravnih uspomena

Geometrijski žakar motivi, mikro šare i pruge, u kombinaciji sa izbledelim detaljima, daju odličnu kombinaciju i elegantan izgled.

Tamni tonovi kao što su boja uglja i plava, uz sve nijanse sive, kombinuju se sa toplim tonovima i bojama zemlje.