Dr.Oetker druzenje

Šarm Italije uz Dr.Oetker Ristorante pizze

Kompanija Dr.Oetker organizovala je danas u Restoranu Lava Bar druženje sa predstavnicima medija i degustaciju Ristorante Edizione Speciale pizza. Domaćin ovog događaja u italijanskom duhu bio je popularni voditelj Voja Nedeljković koji je ovoga puta demonstrirao drugu vrstu umetnosti od one kojom se on profesionalno bavi – umetnost uživanja u životu.
Naime, Voja je prisutnim novinarima kroz opis tri situacije iz svog privatnog života otkrio ključne prednosti Dr.Oetker Ristorante pizza: brzu i laku pripremu, vrhunski kvalitet i raznolikost ukusa za sve generacije. Kao što je i pokazao, a u šta su se predstavnici medija i uverili, Ristorante pizzu je dovoljno ubaciti zamrznutu u zagrejanu rernu, sačekati desetak minuta i uživati u pravom italijanskom ukusu.
Dr.Oetker je proširio asortiman pizza sa novom Ristorante ES Pepperoni Salame Piccante pizzom, koja će posebno obradovati ljubitelje pikantnog ukusa. Napravljena po italijanskom receptu, zavodljivog ukusa, Ristorante ES Pepperoni Salame Piccante ima hrskavo tanko testo i bogato je nadevena paradajzom sazrelom na suncu, ukusnim sirom, pikantnom salamom, crvenim i zelenim feferonama i začinskim biljem.
Samo da podsetimo, u Dr.Oetker ponudi Ristorante ES pica se još nalaze: Speciale, Capriciossa, Quattro Formaggi, Salame Mozzarella Pesto, Prosciutto, Pollo, Funghi, Salame i Mozzarella.

Povezana vest:  Sajam najboljih učeničkih kompanija Srbije u Delta Cityju