Otvaranje_sezone_ 

„Spasi bajkera“ – akcija posvećena povećanju bezbednosti motociklista u saobraćaju
 
Asocijacija Motociklista Srbije BJBikers u saradnji sa Moto Asocijacijom Srbije – MAS i Gradskim sekretarijatom za saobraćaj organizuje u subotu 7. aprila od 11h na platou ispred Skupštine grada Beograda  svečano otvaranje moto sezone u centru Beograda u sklopu volonterske kampanje “Spasi bajkera.”
Cilj ove kampanje je da skrene pažnju ostalim učesnicima u saobraćaju o prisustvu motora na drumovima i sticanju sveti o ugroženosti vozača motora.
Prisutnima će se obratitii Ivan Pavlović, predsednik Asocijacije Motociklista Srbije, Batušić Rudolf predsednik Moto Asocijacije Srbije, Dejan Mali, član gradskog veća zadužen za saobraćaj , Dragiša Simić, načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije i mr Zoran Livaja, menadžer Asocijacije Motociklista Srbije.
Na kraju programa simbolično će se pustiti 87 balona u znak sećanja na 87 vozaca dvotočkaša i njihovih saputnika koji su poginuli na drumovima u 2011. godini.
Svi ljubitelji motocikala nakon programa održaće defile i voziće se kroz grad 30 minuta i tim povodom mole se građani Beograda za razumevanje zbog gužve koja će nastati u gradu.
“Iza kacige se nalazi čovek, gledaj pažljivije, spasi život”

 

Povezana vest:  VELIKO FINALE GODINE HUMANOSTI KOMPANIJE MOZZART (FOTO)