Sajsi_&_Damjan_Eltech_01_ 

Kompletan spisak bendova koji nastupaju na Maloj bini Trenchtown festivala
 
Na Maloj bini regionalnog festivala Trenchtown, koji će se održati od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića, predstavićemo ove godine najbolje nove bendove i autore iz Srbije i regiona. Imaćete priliku da baš na ovogodišnjem Trenchtownu upoznate svoj novi omiljeni bend!
Nastupiće dva izuzetna kantautora: Felon (odnosno Denis Katanec) iz Zagreba i Stray Dogg (Dušan Strajnić) iz Beograda sa svojim bendovima. Oni donose  autentična i različita viđenja punokrvnog rock zvuka u kome se uzbudljivo mešaju americana, indie rock, melanholični folk… Predstavićemo i najzanimljivije nove domaće reggae bendove kao što su ZAA, Aman Zaman i The Socks, kao i odlične rep izvođače Sajsi (i DJ Damjan Eltech), Bvanu, Bauk Squad i Subotičane UTC. Sviraće i domaći reggae-crossover sastav Zion Crew iz Sombora i ska bend Proces iz Niša. Ponosni smo što smo u mogućnosti da vam predstavimo jedan od najboljih mladih bendova iz regiona – grupu Vlasta Popić iz Varaždina, koji su nedavno objavili odličan debi album Za očnjake, kao i veoma zanimljiv slovenački electro-rock sastav New Citizens. Kao i ranijih godina, sviraće i najzapaženiji subotički bendovi poput All the Arms We Need, Nebo je crveno, Fluat…
Nakon nastupa bendova svake večeri vas očekuje žurka uz DJ-eve, uskoro će biti poznati izvođači.
Program Male bine, bendovi
30. april – Fluat, Nebo je crveno, All The Arms We Need, Zion Crew, Stray Dogg, Sajsi & Damjan Eltech
01. maj – Replika42, 4real, Born, Bauk Squad, New Citizens, Proces, Aman Zaman
02. maj – The Socks, Felon, Vlasta Popić, UTC, Bvana iz lagune & Neznani ludaci, ZAA
Ranije je kompletiran program Velike bine Trenchtown festivala:
30. april – Eva Braun, Eyesburn, Superhiks
1. maj – SevdahBABY, Elemental, Atheist Rap
2. maj – Roots Rocket, Jinx, colorStar
Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama u čak 40 gradova i mesta u Srbiji po ceni od 820 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane Festivala, kao i online preko sajta Gigstix (www.gigstix.com).
Kompletan spisak prodajnih mesta po gradovima možete pronaći na sajtu Eventima.

 

Povezana vest:  Keša namerava da baci kondome na publiku tokom turneje