31.BFW

31. AMSTEL FASHION WEEK

Završava se Fešn vik

 

U Narodnom muzeju u Beogradu večeras će svečano biti zatvoren 31. Amstel fešn vik revijom Bate Spasojevića pod nazivom “Eclectic“, koja je inspirisana slikarkom Katarinom Ivanović. Tokom prolećne nedelje mode sa temom “Nova energija“, koja je održana pod pokroviteljstvom Skupštine grada, svi zainteresovani su mogli da vide dosta autorskih revija poznatih modnih kreatora poput Dragane Ognjenović, Boška Jakovljevića, Ive Stefanović, Ane Ljubinković, Ljube Sikimić.

Povezana vest:  Pogled na Beč iz ptičje perspektive

Ljubitelji mode bili su takođe u prilici da vide i revije kolekcija za proleće/leto 2012. popularnih brendova kao što su Patricia Pepe, “Beneton“, “Sisli“, “Martini Vesto“, “Miss Sixty“, “Killah“, “Energy“, dok je posebnu ekskluzivnost ovog izdanja Fešn vika predstavljala revija nakita Pier Lang, a organizovana je i revija aksesoara za pse.

Tokom trajanja 31. Amstel fešn vika posebna pažnja je bila posvećena i studentima mode i mladim dizajnerima u segmentu “Novi dizajneri“, u Etnografskom muzeju je organizovana modna instalacija “Stari zanati za novo doba“, a u Beograd je došla i popularna modna dizajnerka Nikola de Mejn.

Povezana vest:  Loren Skot ostavila sve Miku Džegeru

Pored standardnog programa prolećni Fešn vik su obeležili i dodatni programi, kao što je sve popularniji program “Modne vinjete“. Prema rečima organizatora Fešn vika i direktora modnog studija “Klik“ Nenada Radujevića, jesenji Fešn vik biće održan u periodu od 25. okrobra do 5. novembra.