cherryCherry bombona – zavodljivost savršenog ukusa
Cherry bombona – čokoladni desert sa višnjom u alkoholu, ekskluzivni proizvod kompanije Soko Štark sa dugogodišnjom tradicijom, od sada ima novu ambalažu koja savršeno naglašava njegov kvalitet i bogatstvo ukusa.
I tako, bilo da je u elegantnoj kutiji ili  prepoznatljivoj kesici, postao  je nezamenljiv za posebne trenutke koji najviše znače .
Zavodljivom jedinstvenom ukusu doprinosi i sastav neodoljivih Cherry bombona – čokolada Najlepše želje, liker sa brendi aromom i višnja, koja se bere i skladišti po najsavremenijim svetskim standardima i koju odlikuje poseban kvalitet i ujednačena veličina.
Čokolada je tu da probudi romantiku, a liker sa brendi aromom budi strasti u vama. Ako tome dodate i tango, ples poznat po svojoj lepoti, drami, strasti I uzbuđenju …to može biti samo Cherry bombona.
Kvalitet garantovan tradicijom recepture i neodoljivim ukusom koji godinama traje i uvek iznova zavodi, Cherry je jedinstven čokoladni desert za trenutke uživanja koje poklanjate sebi i idealan poklon za one koje najviše volite.
Idealno zavodljivo…
Povezana vest:  BEN SAUNDERS, PRVI ČOVEK KOJI JE ZAVRŠIO ČUVENO POLARNO PUTOVANJE KAPETANA SKOTA