Kim-Kardashian-Hello-Magazine

Prokletsvo magazina Hello: Da li glamurozna naslovnica najavljuje kraj veze?
 
Poznate ličnosti, čija se fotografija sa venčanja pojavi na naslovnoj strani nekog časopisa, imaju dva puta više izgleda da se razvedu, rezultati su nedavnog istraživanja.
Svaki šesti par, 16 odsto, čije je venčanje u protekloj deceniji dospelo na naslovnu stranu časopisa „Hello!“ razveo se za manje od šest godina, prenosi londonski Telegraf, navodeći da britanski prosek iznosi sedam odsto.
Predstavnici lista su sa indignacijom odbacili sugestije da je par koji se pojavi na njihovim koricama automatski „proklet“.
Mnogi poznati parovi pristaju da list fotografiše njihovo venčanje, u zamenu za pozamašne svote novca.
Britanska glumica Liz Harli i indijski tajkun Arun Najar, koji su se 2007. dva puta pojavili na naslovnici časopisa „Hello!“, razveli su se nakon četiri godine braka. Dobar deo troškove njihovog venčanja, u iznosu od dva miliona funti, navodno je platio list.
Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan isplivala je iz bračnih voda najbrže od svih poznatih osoba koje su se našle na naslovnoj strani ovog nedeljnika. Njen brak sa košarkašem Krisom Hamfrizom razveden je u rekordnom roku, nakon 72 dana.
„Prokletstvo Hello-a je smešan i potpuno neosnovan koncept“, nervozno je reagovala Rouzi Nikson, urednica časopisa.
Njen prethodnik, međutim, kaže da bi ugovoru „možda trebalo dodati klauzulu po kojoj bi poznate ličnosti, ukoliko bi se razvele u okviru datog roka, morale da listu refundiraju deo novca“.

 

Povezana vest:  Nova Lisca prodavnica u TC Promenada Novi Sad