fashion_indjija

Otvaranje Fashion Park Outlet Centra u Inđiji 19. aprila
 
Fashion Park Outlet Center je prva shopping destinacija ovakve vrste u Srbiji, u kojoj vas očekuju proizvodi svetski poznatih brendova, koji su svakog dana na popustu od 30 do 70%.
U Fashion Park Outlet Centru ćete uvek pronaći prvoklasne proizvode iz kategorija obuće, odeće, džinsa i modnih detalja – kao i birane restorane, kafee i dečije igralište, koje će posetu Fashion parku učiniti još prijatnijom i zanimljivijom.
U Fashion parku će vas u prvoj fazi očekivati preko 50 pažljivo biranih brendova i to čak 65 prodavnica. Pored toga, Fashion park outlet center raspolaže besplatnim parkingom sa 1.200 mesta.
Prvi outlet centar u Srbiji je projekat koji je kompanija “BlackOak Developments” radila u partnerstvu sa britanskom firmom “GVA Outlets”, jednim od najznačajnijih outlet operatera u Evropi. Fashion Park Outlet Center Inđija sastavni je deo „Retail Parka”, kompleksa površine 60 hekatara, koji će se sastojati od poslovnog hotela, “cash and carry” hipermarketa, salona nameštaja, prodavnica kućnih aparata i kancelarijskog prostora, ukupne investicije od preko 100 miliona evra.

 

Povezana vest:  Patrizia Pepe: Elegancija i ženstvenost u zagrljaju razigranih boja