NIVEA_Soft_New_Face

NIVEA Soft – izbor za nova lica
 
Modni studio Click u saradnji sa brendom NIVEA Soft i u 2012. nastavlja potragu za novi licima i pripema izbore za nova lica. Brojni modni i beauty stručnjaci naćiće se u komisiji na izborima u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Begradu.
Devojke koje su prethodnih godina učestvovale na NIVEA izborima imali ste priliku da vidite na modnim pistama Beogradskog Fashion Week-a, kao i revijama za najpoznatije modne dizajnere, a neke od njih započele su internacionalnu modeling karijeru. Nedavno su upravo ove devojke imale priliku za zatvore reviju Nicole de Main, londonske dizajnerke. Pored pojavljivanja u brojnim emisijama na najpopularnijim TV kanalima devojke su snimale i spotove sa najpoznatijim muzičkim zvezdama. Naravno, ni vredne robne i novčane nagrade koje su dobile pobednice prethodnih izbora nikoga nisu ostavljale ravnodušnim.
Ovogodišnji izbori će biti održani u Novom Sadu 12. maja, zatim u Nišu i Kragujevcu 13. maja i u Beogradu 19. maja. Sve devojke koje uđu u uži izbor očekuje profesionalna obuka, a najbolje od njih će učestvovati na finalnom New Faces powered by NIVEA Soft izboru koji će biti održan 30. juna u Delta Cityju. Pobednice očekuju poklon kartice Erste Banke sa iznosima od 1000, 500 i 300 evra, atraktivno letovanje, ekskluzivna haljina Nicole de Main sa London Fashion Week-a, vredni NIVEA poklon paketi i brojna druga iznenađenja!
Ukoliko imate više od 14 godina i visinu preko od 172 cm prijavu sa podacima o godištu, visini, obimu grudi, struka i bokova, boji kose, očiju, kao i fotografije možete poslati na adresu [email protected].

 

Povezana vest:  Šest najvećih grešaka kod mršavljenja prema mišljenju stručnjaka za ishranu i vežbanje