XYZ_White-Fashion-Affair

XYZ PREMIUM FASHION STORE OFICIJELNI MODNI PARTNER SENSATION SERBIA 2012

XYZ Premium Fashion Store je potvrdio da je vodeći multi-brand store na ovim prostorima. Od strane organizatora Sensation Serbia 2012 odabran je za oficijelnog modnog partnera najvećeg muzičkog događaja ove godine. U tu svrhu XYZ je pripremio outfit koncept specijalno za Sensation Serbia 2012, a na samom događaju će potražiti i najbolji Sensation outfit.

Odabran kao oficijelni modni partner Sensation Serbia 2012, XYZ Premium Fashion Store je pripremio White Fashion Affair.  White Fashion Affair je koncept, trend sezone preleće/leto 2012, predstavljen kroz kombinaciju garderobe,  ali i kao modna zapovest, oblikovana od strane XYZ Premium Fashion Store specijalno za Sensation Serbia 2012. Ovaj koncept nudi bezbroj modnih kombinacija, koje će se pobrinuti da pojedinci na samom događaju izgledaju chic i trendi, a njihov outfit neće smetati njihovoj zabavi. White Fashion Affair koncept je predstavljen kroz izloge svih XYZ Premium Fashion Store u regiji.

Povezana vest:  Kako je kokosov orah postao popularan?

Ženski deo će tako u okviru koncepta nositi odeću koja će pokazati sve atribute njihovog tela. Haljine će biti kratke, a pantalone slim fit. Žene će ove noći biti femme fatal, igraće se sa čipkom i malim, ali brojnim detaljima. Muškarcima je modna zapovest ležerna elegancija. Udobne pantalone će kombinovati sa uskom majicom ili košuljom podvijenih rukava. I najvažniji modni detalj za muškarce? Njihovo samopouzdanje u beloj boji!

Povezana vest:  „Serbia Fashion Week" okupio domaće kreatore u akciji „Maske za naše zdravstvene radnike"

XYZ Premium Fashion Store će se na Sensation Serbia 2012 predstaviti simulacijom foto studija i profesionalnog fotografa. Održaće se mali foto –shooting posetilaca, koji će ući u izbor za najbolji outfit Sensation Serbia 2012.

Sve fotografije će biti objavljene 13.5.2012. na Facebook profilu XYZ Beograd www.facebook.com/xyzbeograd, gde će se održati izbor za najbolji outfit Sensation Serbia 2012. Do 20. 5. 2012 tražimo najbolji ženski i muški outfit, koji će dobiti premium XYZ poklon – žensku Armani Jeans tašnu i mušku Armani Jeans majicu.

Povezana vest:  Buondi espreso remek-delo napokon u Srbiji

XYZ Premium Fashion Store je zaslužan što je dizajnerska moda sa modnih pista Milana, Pariza, New Yorka i Londona dostupna brojnim kupcima iz Srbije. Pored najbolje modne kupovine dizajnerskih brendova kao što su Armani Collezioni, Boss, Burberry, Salvatore Ferragamo, Jimmy Choo i ostalih, on svojim klijentima nudi jedinstven ugođaj koji se zasniva na ličnom pristupu.


 

XYZ PREMIUM FASHION STORE, koji će 12.5.2012. u Beogradski Areni preuzeti ulogu oficijelnog modnog partnera Sensation Serbia 2012, možete pronaći na adresi UŠĆE Shopping Center, Novi Beograd.