Stilizujes se u Uscu

„STILIZUJ SE“ U UŠĆE SHOPPING CENTRU
 
Akcija „Stilizuj se u Ušću” biće organizovana u UŠĆE Shopping Centru do 21. maja, a maturanti će imati priliku da dobiju vredan vaučer od 750 evra za nezaboravan šoping
Svi zainteresovani maturanti mogu učestvovati u akciji „Stilizuj se u Ušću” tako što će na Fejsbuk strani Stil magazina ili UŠĆE Shopping Centra napraviti svoju idealnu matursku kombinaciju kroz istoimenu Fejsbuk aplikaciju.
Odabrana kombinacija biće objavljena na Fejsbuku, a deset finalista biće izabrano na osnovu najvećeg broja glasova. Kako bi se povećala šansa da kombinacija koja uđe u top 10 osvoji glavnu nagradu, korisnici bi trebali da se informišu o cenama izabranih artikala u radnjama u UŠĆE SC, jer u drugom krugu takmičenja stručni žiri i procena vrednosti izabrane kombinacije utiču direktno na broj poena koji učesnik osvaja.
Ukoliko određena maturska kombinacija osvoji najviše poena i glasova u toku jednog dana, maturant može biti pobednik dana i osvojiti vredan poklon. Svim zainteresovanima, vikendima od 16 do 20 časova u UŠĆE SC do 21. maja, na raspolaganju će biti stilista koji će davati korisne savete kako odabrati idealnu matursku kombinaciju.
Akcija se organizuje u saradnji sa „Stil“ magazinom, a na Fejsbuk stranama ovog magazina i UŠĆE SC biće postavljeno uputstvo kako svi zainteresovani mogu osmisliti stajling za veče koje će zauvek pamtiti.

 

Povezana vest:  Probijanje zvučnog zida slobodnim padom u samo 35 sekundi