VICHY_RITUAL

MESEC ZDRAVE I LEPE KOŽE

Vichy ritual lepote za osetljivu kožu

Iskoristite Mesec zdrave i lepe kože i izaberite svoj Ritual lepote za osetljivu kožu. Vichy vam od 10. maja, pri kupovini nege Aqualia Thermal* koju izaberete, poklanja Purete Thermal penu za čišćenje lica (50 ml) i termalnu vodu u spreju (50 ml), za još više lepote za vašu kožu, čak i osetljivu.

Vichy svake godine organizuje obrazovnu akciju pod nazivom Mesec zdrave i lepe kože, koja ove godine traje od 10. maja do 10. juna, i u okviru koje naglašava značaj izbora odgovarajućih preparata za negu kože. Zato u akciji Mesec zdrave i lepe kože sarađuje sa stručnjacima, farmaceutima i dermatolozima, u obrazovanju javnosti o tipu kože i ritualu lepote koji joj je potreban. A s obzirom na to da je čišćenje i hidratacija kože najznačajnija svakodnevna rutina, koja kožu održava lepom i zdravom, Vichy pri kupovini izabrane nege Aqualia Thermal* poklanja Ritual lepote za osetljivu kožu koji sadrži dva proizvoda: Purete Thermal penu za čišćenje (50 ml) i termalnu vodu (50 ml).

Povezana vest:  Slavni istraživač i "teoretičar zavere" Dejvid Ajk konačno u Srbiji!

Aqualia Thermal – dva puta više hidratacije!

Liniju proizvoda Aqualia Thermal odlikuju 48-časovna hidratacija, inovativni molekul AQUABIORYL™ i teksture proizvoda bez parabena koje obezbeđuju izuzetan osećaj prijatnosti, a podesne su i za osetljivu kožu. Aqualia Thermal takođe obezbeđuje i 48-časovno vlaženje u središtu ćelija, za kožu punu zdravlja. Vlaženje kože negama Aqualia Thermal jača površinski sloj kože i obezbeđuje njenu zaštitu. Linija Aqualia Thermal sadrži:

Aqualia Thermal serum: 48-časovni koncentrat za povećanje vlažnosti, koji intenzivno vlaži osetljivu kožu.

Aqualia Thermal laka nega: nežna i sveža tekstura za trenutno upijanje.

Aqualia Thermal bogata nega: hidratantna i bogata tekstura koja se potpuno upija i koži daje dugotrajan osećaj mekoće i prijatnosti.

Aqualia Thermal UV: hidratantna nega, koja sjedinjuje kombinaciju UV filtera SPF 25, PPD 16, i obezbeđuje optimalnu dnevnu zaštitu kože od UVA i UVB zraka.

Povezana vest:  Dan mladih na Kalemegdanu

Aqualia Thermal Yeux Roll-On: nega prilagođena području oko očiju, kome je potrebna posebna nega. Ublažava kesice ispod očiju i otklanja otečenost.

Aqualia Thermal nega za usne, koja smiruje, obnavlja i vlaži usne .

Aqualia Thermal hidratantna maska, koja za 10 minuta vrača koži vlagu, smiruje je i ublažava znake umora.

*Ponuda vredi uz kupovinu Aqualia Thermal proizvoda osim nege za usne / do rasprodaje zaliha.

Purete Thermal – ritual lepote za čišćenje kože

Čišćenje lica mora biti svakodnevna rutina. Kožu takođe čistimo i kako bismo sprečili zapušavanje pora, pri čemu moramo da vodimo računa da je ne oštetimo. Purete Thermale iz Laboratorija Vichy je potpuna linija za čišćenje, čak i najosetljivije kože. Svi proizvodi su bez parabena i sadrže termalnu vodu Vichy, a odlikuje ih pH vrednost koja odgovara i najosetljivijoj koži.

Povezana vest:  U kraljevskom običaju gađanja fazana učestvovaće i Pipa Midlton

Linija Purete Thermale nudi širok spektar proizvoda za svakodnevno čišćenje lica za različite tipove kože, od nežne Purete Thermale 3 u 1 Solution Micelaire (za sve tipove kože) do Purete Thermale tonika (hidratantno osvežavajući ili umirujući). Za čišćenje i negu kože možete izabrati i mleko Purete Thermale (za normalnu ili suvu kožu), 3 u 1 Purete Thermal mleko za odstranjivanje šminke, Purete Thermal piling obogaćen vitaminom E, Purete Thermal penu za čišćenje lica, ili pak nežni 3 u 1 gel za čišćenje…

Termalna voda Vichy – voda koja smiruje i jača

Termalna voda Vichy je, svojim delovanjem protiv iritacije, izuzetna dopuna svakodnevnoj nezi kože. Korišćenje termalne vode Vichy preporučujemo ujutro i uveče kao obavezni deo rutine čišćenja i nege kože, kao i više puta dnevno za osvežavanje i vraćanje koži vlage. Naročito savetujemo korišćenje u vrućim letnjim danima, kada voda iz kože ubrzano isparava.