Schauma_Cream&Oil_sampon

Schauma_Cream&Oil_regeneratorSchauma nega kose za celu porodicu
 
Schauma portfolio proizvoda za negu kose može se pohvaliti paletom proizvoda za celu porodicu, a od maja 2012. godine dobila je sasvim novu unapređenu formulu. Uz tehnologiju koja neguje kosu bez opterećivanja i dopunjava izgubljene proteine u vlasi, Schauma nudi proizvode za negu kose cele porodice. Za žene, tu je nova Schauma Cream&Oil za suvu i oštećenu kosu koja je sklona iskrzanim krajevima. Za muškarce, tu je nova Schauma Mint Fresh koja rešava problem masne kose sa efektom svežine koji traje do 48 časova. A za decu, tu su tri nova ekstra blaga šampona koji peru kosu bez suza – jedan za devojčice, jedan za dečake i jedan za bebe.
Svi proizvodi iz novog Schauma asortimana sadrže inovativne Tailored Protein Refill tehnologije, jer se više od 90 posto kose sastoji od proteina koji se stalno gube pranjem kose, kao i usled napora svakodnevnog života. Stoga su stručnjaci za negu kose iz Schaume došli do rešenja u vidu inovativne tehnologije koja vraća kosi tačno onoliko proteina koliko je izgubila. Nova formula neguje kosu bez njenog opterećivanja i doprinosi da kosa bude neodoljivo lepa i jaka, puna sjaja i laka za oblikovanje. Dodatno, Schauma proizvodi dobili su novi izgled kako bi predstavili novu, poboljšanu formulu kroz luksuzniji i moderniji dizajn.
 
Nova Schauma linja lansira uzbudljivi asortiman
 
Za žene – nova Schauma Cream & Oil intenzivna kremasta formula koja dubinski neguje suvu i iskrzanu kosu i sprečava krzanje krajeva. Dostupna je u vidu šampona, balsama, balsama u spreju i kutiji. Nova formula kombinuje regenerativne moći dragocenogog arganovog ulja i cveta vanile u kremastoj, luksuznoj formuli koja jača kosu iznutra i pomaže u sprečavanju lomljenja kose.
Za muškarce – novi Schauma Mint Fresh šampon koji osvežava kosu čak do 48 časova i oslobađa je masnoće. Inovativna formula sa ekstraktom limuna i mente razvijena je posebno za kosu muškaraca, jača kosu i vraća joj svež izgled.
Za decu – nova Schauma linija nudi tri šampona za izuzetno nežno pranje kose pogodno i za najnežniju kožu dečije glave. Formula ne sadrži veštačke boje koje mogu da iritiraju osetljivu kožu i izazivaju suze, tako da pranje kose pretvaraju u zabavu za celu porodicu. Schauma Kids linja je dostupna za devojčice u obliku šampona i balsama, za dečake u obliku šampona i gela za tuširanje, bez parfema i boja, i za najnežniju negu beba (od 0 do 3 godine).

 

Povezana vest:  Časopis NME prestaje da izlazi u štampom izdanju