Aleksandros Daniilidis na  otvaranju Dnevnog centra za decu ukljucenu u rad na ulici 1HEINEKEN kompanija u Srbiji pomogla otvaranje Dnevnog centra za decu uključenu u život i rad na ulici

U skladu sa politikom društveno odgovornog poslovanja a u želji da pomogne napuštenoj deci sa ulice, HEINEKEN kompanija u Srbiji donirala je neophodna sredsta za opremanje novog Dnevnog centra na Novom Beogradu za decu uključenu u život i rad na ulici.
Značajna donacija iskorišćena je za kompletno renoviranje objekta, nabavku neophodnog nameštaja i sredstava prilagođenih potrebama dece koja će biti u prilici da kvalitetnije provode vreme u većem, funkcionalnijem i lepšem prostoru.
„HEINEKEN, kao društveno odgovorna kompanija, u potpunosti prepoznaje značaj društvenih ulaganja i iskreno se nadamo da će dnevni centar deci pružiti potreban mir i bolje mesto za život. Mi ćemo nastaviti da se trudimo i brinemo o našim mališanima kao i društvu u kojem svakodnevno poslujemo“, istakao je Aleksandros Daniilidis, generalni direktor HEINEKEN kompanije u Srbiji na svečanosti povodom otvaranja Dnevnog centra.

Povezana vest:  Francuski mediji očarani srpskim dizajnerima na Pari Fashion Week-u