Stanoja_Dobrojevi1

Stanija zvezda humanitarnog ponedeljka u klubu Mr Stefan Braun
 
Klub Mr Stefan Braun je definitivno postao omiljeno mesto za izlazak predstavnika domaće estradne scene, budući da je humanitarni VIP ponedeljak sve posećeniji od strane zvezda. Poznati su se i ovog puta okupili u šanku „lebdećeg kluba“ i prikupljali novac kako bi se pomoglo najugroženijima.
Proteklog ponedeljka zvezda večeri je bila trenutno aktuelna učesnica takmičenja „Surviver“, starleta Stanija Dobrojević, koja je šarmirala brojne goste kluba i pomogla humanitarnu akciju. U šanku su joj se pridružile i učesnici takmičenja „Prvi glas Srbije“ Nevena Đorđević, Igor Terzija i Filip Mitrović koji su u društvu pevača Vukašina Brajića i Danijela Đokića bili više nego uspešni u prikupljanju dobrovoljnih priloga.
Tokom večeri organizovana je i humanitarna licitacija potpisanog dresa proslavljenog odbojkaša Andrije Gerića, a sav prikupljen novac doniraće se fondu za pomoć slepim i slabovidim osobama, namenjen za osnivanje „Kuće Svetlosti“, prvog rehabilitacionog centra za pomoć sleporođenoj deci. Kao i obično, program su vodili TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević, a za odličnu atmosferu bili su zaduženi šarmantni barmeni i raspoloženo osoblje kluba na devetom spratu.
Institucija dobre zabave, klub Mr Stefan Braun, nastaviće da organizuje humanitarne akcije, dok za veliku žurku 22. maja, povodom završetka zimske sezone, pripremaju brojna iznenađenja.

 

Povezana vest:  Akcija obeležavanja svetskog dana dece obolele od raka